دورچین

طرز تهیه ۳ نوع دورچین جدید

دستور پخت دورچینی بسیار خوشمزه ومتنوع برای کنار غذاها

گل کلم بوفالو تند و تیز خوشمزه

 یک دور چین تند وتیز برای مهمانی های هستید میتوانید ا
 باسس بوفالو و سس ورچستر یا ورستر شایر 

مواد لازم 

۱ عدد گل کلم بزرگ
۴/۱ فنجان سس بوفالو
۱ و ۲/۱ قاشق غذا خوری عسل
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل برای مزه دار کردن

طرز تهیه

گل کلم را به اندازه های کوچک برش دهید و آنهارا بشویید و بگذارید کنار تا کاملا خشک شوند .
گل کلم های شسته شده و خشک شده را درون یک ظرف بزرگ ریخته و روی آن سس بوفالو نمک فلفل و روغن زیتون و عسل میریزیم و خوب آنها را با هم مخلوط میکنیم تا تمام گل کلم ها به سس آغشته شوند

گل کلم ها را در سینی فر میگذاریم و به مدت ۲۵ دقیقه آنها را در فر قرار میدهیم .بعد آنها را از فر بیرون می آوریم و آنها را زیر و میکنیم و دوباره به مدت ۶ دقیقه در فر قرار میدهیم . و آن را سرو میکنیم


نخودهای برشته‌ی تند، فوق‌العاده

نخودهای برشته‌ی تند، فوق‌العاده تردند، میان‌وعده‌ای پرادویه و کوچک. این یکی از میان‌وعده‌هایی است که از خوردنش لذت ‏خواهید برد. ‏

مواد لازم:

‏۲ فنجان نخود کنسروی، شسته و آبکش شده ‏
‏۱ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
‏۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ‏
‏۱قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای ‏
‏۱ و ½ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
½ قاشق چایخوری پودر گشنیز ‏
¼ قاشق چایخوری پودر دارچین ‏
‏۱ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی
کمی پودر فلفل سیاه ‏
کمی پودر فلفل قرمز، جهت مزه‌دار کردن ‏
½ قاشق چایخوری نمک، جهت مزه‌دار کردن‏ ‏


طرز تهیه: ‏

فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. یک ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن ‏کنید. ‏
نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوه‌ای، زیره‌ی سبز، گشنیز، دارچین، ادویه‌ی  فلفل سیاه، فلفل قرمز و ‏نمک را در کاسه‌‌ای با هم خوب مخلوط کنید. یک لایه از مخلوط نخود و مواد را روی ورق آلومینیوم پخش کنید. ‏

به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نخود‌های مواد خورده را در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید تا برشته و ترد شوند، مادامی که ‏نخودها کمی جمع شوند و لکه‌های قهوه‌ای روی آنها نمایان شود؛ هر از گاهی سری به آنها بزنید و کمی جابه‌جایشان کنید. سپس ‏از فر خارج نمائید و اجازه دهید تا پیش از سرو در دمای اتاق خنک شوند.‏


سیب زمینی نمکی با طعم لیمو

سیب زمینی نمکی با طعم لیمو یا به عبارتی چیپس خلالی با طعم لیمو نمکی  که بسیار خوش طعم و خوش عطر است.

مواد لازم

نمک دریا ۳ قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده به میزان لازم
روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم
سیب‌زمینی ۶۰۰گرم
رزماری به میزان لازم


طرز تهیه 

سیب‌زمینی‌ها باید به‌صورت خیلی مرتب و ریز خلال شوند. اگر دستگاه مخصوص خلال کردن دارید انتخاب بهتری است و در غیر این صورت با چاقوی تیز و تخته این کار را انجام دهید. بعد از خرد کردن آن‌ها را داخل ظرفی از آب بریزید تا اکسید نشوند. این کار باعث می‌شود تا سیب‌زمینی قهوه‌ای نشود. فراموش نکنید که قبل از سرخ کردن باید سیب‌زمینی‌ها را از آب خارج کنیم و با دقت آن‌ها را خشک‌کنیم تا هیچ خیسی بروی آن‌ها باقی نماند.

در هاون نمک دریا و پوست لیموی رنده شده را به‌خوبی بکوبید. نمک باید طعم لیمو به خود بگیرد و تغییر رنگ هم بدهد. بعد از درست کردن این نمک طعم دار حتماً باید ۲ ساعت و یا حتی بیشتر فرصت دهید تا کامل خشک شود، تا قابل‌استفاده گردد.

روغن را در ماهیتابه بریزید تا گرم شود. یکی از سیب‌زمینی‌ها را در روغن سرد بریزید زمانی که اطراف سیب‌زمینی شروع به حباب زدن کرد، تقریباً روغن به دمای ۱۸۰ درجه رسیده.

سیب‌زمینی‌های خردشده را به یک باره داخل روغن نریزید، چون در این حالت دمای روغن به یک باره پایین می‌آید، که این باعث می‌شود روند خوب سرخ شدن سیب‌زمینی‌ها به‌درستی طی نشود.
چند لحظه آخر سرخ شدن رزماری را اضافه کنید رزماری فقط باید ۳۰. ثانیه داخل روغن باشد نه بیشتر
بعدازاینکه سیب‌زمینی‌ها سرخ شدن با دستمال روغن آن‌ها را بگیرید.
در آخر نمک لیمویی رابه سیب‌زمینی‌ها بپاشید. و از این طعم جدید و خوشمزه لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن