مرباجات

طرز تهیه دو نوع مربا بدون شکر

دستور پخت مربا هویج و مربا هلو یا زرآلو رژیمی با شیره انگور و عسل

 مربای هویج بدون شکر (با شیره)

هویج : ۵۰۰ گرم

آب : ۱.۵ پیمانه

شیره انگور : ۱.۵ پیمانه

گلاب : ۴ قاشق غذا خوری

پودر هل : ۱ قاشق غذا خوری

گردو : به میزان لازم


طرز تهیه

ابتداهویج ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس رنده کنید و آب را به آن اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم پخته شود پس از پخته شدن کامل هویج، درب قابلمه را بردارید تا آب آن کاملا کشیده شود.
در این مرحله هل و شیره انگور را به هویج پخته شده اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بجوشد تا هویج ها شیره را کاملا جذب خود کند و در پایان گلاب اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
مغز گردو را به مربا اضافه کنید، پس از خنک شدن مربا، آن را در ظرف شیشه ای درددار بریزید و در یخچال قرار دهید، این مربا باید سفت باشد و آب آن کاملا کشیده شود.


مربای هلو و زردآلو (با عسل)

مواد لازم 

هلو یا زرد آلوی رسیده ۱ کیلو گرم

هل مقدار کمی

عسل ۷۵۰ گرم


طرز تهیه مربای رژیمی هلو یا زردآلو با عسل

زردآلو را از وسط نصف کنید یا هلو را پوست بگیرید و نصف کنید . هسته را خارج کرده و میوه ها را در یک بطری شیشه ای در دار قرار دهید.

عسل را روی حرارت غیر مستقیم یا در آفتاب کمی گرم کنید تا رقیق شود و هل را به آن اضافه کنید.

عسل را روی زردآلوی داخل شیشه بریزید تا کاملا روی میوه ها را بپوشاند.

در شیشه را بسته و به مدت ۱ هفته در یخچال قرار دهید تا عسل به خورد میوه ها برود.

ماندگاری این مربا در یخچال یک هفته است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن