کیک و شیرینی

پیشاپیش سال نو میلادی مبارک…..

طرز تهیه کیک کریسمس بسیار خوشمزه وتزیین چند مدل کیک مخصوص کریسمس

کیک کریسمس

مواد لازم:

آرد۲ /۲پیمانه

شکر۱پیمانه

تخم مرغ ۴عدد

کره۱۵۰گرم

پنیر خامه ای۱۰۰گرم

بیکینگ پودر۲قاشق چایخوری

جوش شیرین۱/۲قاشق چایخوری

وانیل مایع۱/۲قاشق چایخوری

کشمش۱پیمانه

آناناس شکری۱/۲پیمانه

پاپایا شکری۱/۲ پیمانه

بلوبری شکری۱/۲پیمانه

گردوی خرد شده ۱پیمانه

مغز بادام خرد شده ۱/۲پیمانه

نمک ۱/۲قاشق چایخوری


طرز تهیه:

ابتدا آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم دو بار الک کنید.میوه های شکری را به قطعات کوچک خرد کنید .کره و پنیر هم دمای اتاق را با شکر و وانیل بزنید تا پوک و پفکی شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر یک کاملا به هم بزنید

.اکنون میوه ها،مغزها و کشمش را اضافه کرده و به هم بزنید در آخر آرد را در مواد فولد کنید. قالب لوف ۱۲×۲۴سانت را دو بار کاغذ روغنی انداخته بطوری که کناره های قالب را نیز بپوشاند.خمیر کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با حرارت ۱۶۰ سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقبقه طبقه وسط قرار دهید

سپس بدون اینکه در فر باز شود حرارت آنرا به ۱۵۰ کاهش دهید و ۴۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا کیک پخته شود بطوری که اگر خلال چوبی در وسط کیک فرو ببرید چیزی از کیک به آن نچسبد پس از این مدت قالب را بیرون آورده و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه کیک را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.

نوع میوه ای که استفاده میکنید بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.کرنبری هم گزینه خوبی است.
در صورت تمایل میتوانید از رنده پوست پرتقال نیز استفاده کنید که عطر خوبی به کیک خواهد داد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن