کیک و شیرینی

اموزش پخت ۲ نوع شیرینی بدون فر

شیرینی ساده خوشمزه برای عصرانه که سریع آماده میشود

مواد لازم
خرما و گردو از هر کدام ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل، پسته، دارچین و کنجد به میزان لازم


طرز تهیه
* ابتدا هسته خرما را جدا کرده و به همراه گردو چرخ می‌کنیم.
* مواد به دست آمده را در ظرف مناسبی به قطر یک سانتی‌متر پهن کرده و به وسیله قالب‌های کوچک شیرینی به شکل‌های مختلف قالب می‌زنیم.
* شیرینی‌ها را به دلخواه می‌توانیم با پودر نارگیل، پسته، دارچین، کنجد و… آغشته کرده و در ظرفی مناسب تزئین کرده و سرو کنیم.


شیرینی زنجبیلی بدون فر

مواد لازم :

آرد سه پيمانه
روغن جامد ۱/۴ پيمانه
كره ۱/۴ پيمانه
زنجبيل سه قاشق سوپخوري
پودر قند ۲/۳ پیمانه


طرز تهيه :

روغن، پودر قند و زنجبيل را كاملا با هم مخلوط مي‌كنيم. آرد الك شده را داخل تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت مي‌دهيم تا خامي آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روي حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده كاملا مخلوط مي‌كنيم.

كره را هم به تدريج مي‌افزاييم. در صورتي كه بخواهيم شيريني دو رنگ داشته باشيم مقداري از ماده آماده را با پودر كاكائو مخلوط كرده، سپس مواد را با وردنه باز كرده و به شكل‌هاي دلخواه قالب مي‌زنيم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید