کوکی های رژیمی
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری یا ۷ میلی لیتر
پرک جو دوسر ۱ لیوان یا ۲۳۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری یا ۳٫۵ گرم
بذر کتان خیش خورده ۱ قاشق غذاخوری یا ۱۵ گرم
کنجد تست شده ۱ قاشق غذاخوری یا ۱۵ گرم
طرز تهیه
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پید اکنند.
۲ . با قاشق از خمیر برداشته و در سینی فر که چرب کرده اید با فاصله بگذارید.
۳ . کوکی ها را به مدت نیم ساعت در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بگذارید بگیرند.
حال شما کوکی هایی دارید که هم خوشمزه هستند و هم جلوی پرخوری شما را می گیرند.
نکته : ایده آل ترین حالت برای تهیه کوکی های رژیمی وجود پرک جو دوسر، کنجد و دانه کتان است ولی اگر تمام این مواد را نداشتید هیچ اشکالی ندارد حتی اگر دانه کنجد یا کتان نداشتید فقط با جودوسر می توانید این کوکی ها را درست کنید. چون در این کوکی ها از آرد استفاده نشده جو دوسر نقش چسب و نگهدارنده کوکی ها را ایفا می کند. ترجیحا دانه کتان را کمی خرد کنید چون هضم دانه های کامل برای بدن سخت است.
شیرینی مخصوص رژیمی ها
کوکی جوی دو سر
مواد لازم
۲ /۱ پیمانه شکر سفید
۲ /۱ پیمانه شکر قهوهای
۱ پیمانه کره به دمای محیط رسیده
۳ پیمانه جو د وسر
۲ پیمانه آرد
۲ عددتخممرغ
۱ ق چ د ارچین
۱ ق چ نمک
۱ ق چ وانیل
۱ ق چ جوششیرین
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۱۳۵ درجه روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه مناسب شکر سفید، شکر قهوهای و کره را بریزید و آنها را با همزن خوب مخلوطکنید تا کرمی و کشدار شوند.
۲. حالا تخممرغها را دانهدانه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. در یک ظرف دیگر همه مواد خشک را با هم مخلوطکنید، سپس آن را کمکم به مخلوط شکر اضافه کرده ، با دست آن را ورز دهید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
۳. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از مواد بهاندازه یک گردو بردارید و آن را داخل دستتان گرد کنید. با کمی فشار آن را پهن کرده، سپس داخل سینی فر روی کاغذ روغنی کنار هم بچینید.
۴. سینی را در فربه مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کوکیها آماده شوند. برای طلایی شدن روی کوکیها۷-۵ دقیقه از شعله بالا استفاده کنید.بعد از پخت کامل کوکیها،صبر کنید تا کاملا سینی سرد شود سپس کوکیها را از کاغذ جدا کرده ، سرو کنید.
نکات
در صورت تمایل بهجای جوششیرین میتوانید از بیکینگپودر استفاده کنید.
کوکی رژیمی موزی
مواد لازم
موز ۲ یا ۳ عدد
جو پرک ۲ لیوان
چیپس خرما یا شکلات خرد شده ۱ لیوان
روغن ۱/۳ لیوان
عصاره ی وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را تا دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
کاسه ای بزرگ انتخاب کنید و موزها را با چنگال در آن له کنید. چیپس خرما، جو پرک، وانیل، و روغن را به کاسه اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند.
سپس با استفاده از قاشق از مخلوط بردارید و روی کاغذ شیرینی بریزید.
شیرینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه ای شوند.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت سر دبیر محترم
تشکر از مطالب مفید من این کوکی درست کردم و فوق العاده خوشمزه بود .
عالی ممنون
با سلام مرسی که سایت ما را انتخاب کردین این انژی مثبت شما باعث میشه مطالب بیشتر ومفید تری بزاریم