مواد لازم:
خمیر یوفکا: به مقدار لازم
پیاز (ریز خرد شده): ۲۰۰ گرم
گردو درشت خرد شده
روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم سس:
شیر: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن مایع: ۹۰ میلی لیتر
مواد لازم رویه:
زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
گردوی درشت خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید و نمک فلفل سیاه بزنید.
برای تهیه سس، شیر، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید
سس را روی آن بمالید.
مخلوط پیاز و گردو را روی آن پخش کنید.
خمیر را رول کنید و سپس رول خمیر را به شکل گل دور خود حلقه کنید.
آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید
زرده تخم مرغ روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
سپس سرو کنید.