کیک و شیرینی

طرز تهیه انواع تارت شکلاتی

تارت شکلاتی خوشمزه وشیک برای مهمانی وجشن تولد

 

تارت لاکچری 

مواد لازم برای تارت شکلاتی :

شکلات خرد شده :۲۵۰ گرم
خامه :۳۵۰ میلی لیتر
شکر :۱۰۰ گرم
تخم مرغ :۲ عدد
وانیل :۱/۴ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین :یک قاشق سوپخوری
شیر :یک پیمانه
آب سرد :۱/۴ میلی لیتر

مواد لازم برای خمیر شکلاتی:

پودر بیسکویت :۲ پیمانه
کره ذوب شده :۱۰۰ گرم
پودر کاکائو :۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه :

برای درست کردن تارت شکلاتی ابتدا ابتدا کف و دیواره یک قالب ۲۳ سانت مخصوص پای را با سلیفون پوشش دهید.
پودر بیسکویت را با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر به دست آمده را کف قالب بریزید و کف و دیواره را نیز پوشش دهید کاملا خمیر تارت را در قالب فیکس کنید. و قالب را داخل یخچال قرار دهید.
پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزد، روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین صاف و شفاف شود.
در یک قابلمه تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن دستی بزنید، سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در نهایت شکلات رنده شده را نیز اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید، مرتب با مفتول دستی هم بزنید پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه کنید اجازه دهید تا مایه شما کاملا خنک شود.
بعد آن را در قالب پای بریزید و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا دسر شما سفت شود.
روی تارت را می توانید با خامه و شکلات وانواع میوه تزیین کنید.من در اینجا با توت فرنگی تزیین کردم


تارت ميوه شكلاتي

مواد لازم براي خمير تارت

آرد: ۳۲۵ گرم
پودر كاكائو: ۵۰ گرم
كره: ۱۸۰ گرم
پودر شكر: ۴ قاشق سوپ‌خوري
روغن مايع: ۴ قاشق سوپ‌خوري
آب سرد: ۲ قاشق سوپ‌خوري
تخم‌مرغ: يك عدد
لوبيا قرمز: به ميزان لازم

مواد لازم براي داخل تارت:

موز و كمپوت آناناس: به ميزان لازم
خامه فرم‌گرفته: يك ليوان
شكلات سياه: ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم


طرز تهیه انواع 

۱. براي آماده‌كردن خمير ابتدا آرد، پودر كاكائو و پودر شكر را با هم مخلوط‌كرده، كره را كه به دماي محيط رسيده ميان آن مي‌گذاريم و با نوك انگشتان به خورد آن مي‌دهيم تا مخلوط ماسه‌اي شكل شود. آب، روغن مايع و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده و مايع را به مخلوط ماسه‌اي شكل اضافه مي‌كنيم و همه را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير مطلوب حاصل شود.

۲. خمير حاصل را داخل كيسه‌ نايلوني قرار داده و به‌مدت يك ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا استراحت كند.

۳. سپس آن را يك ساعت از يخچال بيرون مي‌گذاريم تا به دماي محيط برسد، خمير را داخل قالب تارت به قطر۲۸ تا ۳۰ سانتي‌متر پهن كرده طوري كه ضخامت خمير حدود نيم‌‌سانتي‌متر باشد و لبه‌هاي آن داخل قالب بالا بيايد.

۴. روي خمير را با چنگال يا وسيله‌ مخصوص، حفره‌اي ايجاد كرده، روي يك كاغذ روغني پهن مي‌كنيم و روي سطح آن را با لوبيا قرمز مي‌پوشانيم و به‌مدت ۴۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، ‌مي‌پزيم.

۵. خامه‌ را با ميوه‌ها مخلوط كرده، روي سطح تارت پهن مي‌كنيم و داخل يخچال مي‌گذاريم، شكلات سياه و خامه صبحانه را با هم روي حرارت ملايم گذاشته تا شكلات ذوب شده و با خامه مخلوط شود. كرم حاصل را كه گاناش نام دارد روي لايه آخر تارت مي‌ريزيم و داخل يخچال مي‌گذاريم تا كاملا ببندد، پس از چند ساعت روي آن را با خامه و ميوه تزئين مي‌كنيم.


تارت شكلات و موز

مواد لازم خمير مخصوص تارت

كره: ۴۰۰ گرم
شكر: ۱۷۰ گرم
وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
آرد: ۵۵۰ گرم
تخم‌مرغ: يك عدد
نمك: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

مواد اصلي تارت شكلات

زرده تخم‌‌مرغ: ۴ عدد
پودر كاستر: يك قاشق چاي‌خوري
شكر: ۲ قاشق چاي‌خوري
شكلات تلخ و شيرين: ۲۰۰ گرم
خامه پرچرب: ۳۰۰ ميلي‌ليتر
شير: يك پیمانه۲۵۰ ميلي‌ليتر


روش تهيه

خمير تارت:

۱. فر را روشن كرده و در دماي ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد قرار مي‌دهيم.

۲. ابتدا كره، تخم‌‌مرغ، شكر، وانيل و نمك را داخل ظرف همزن ريخته و مي‌گذاريم آنقدر هم بخورد تا كاملا يكدست و پفكي شود.

۳. آرد را الك كرده و كم‌كم به مخلوط اضافه مي‌كنيم و با دست هم مي‌زنيم و ورز مي‌دهيم.

۴. خمير را با وردنه صاف كرده و درون قالب‌ تارت پهن مي‌كنيم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقيقه درون فر گذاشته و پس از اتمام در مي‌آوريم تا خنك شود.

مواد اصلي تارت شكلات:

۱. تخم‌مرغ‌ها را زده تا كاملا يكدست شود سپس كم‌كم پودر كاسترد و شكر را به آن مي‌افزاييم.

۲. در يك ظرف استيل شكلات‌ها را ريخته و روي بخار آب، شكلات‌ها را به حالت مايع درمي‌آوريم؛ پس از آب شدن شكلات‌ها شير را به آن اضافه كرده و با اولين جوشی كه مخلوط شير و شكلات زد آن را برداشته و مي‌گذاريم تا در دماي اتاق خنك شوند.

۳. خامه را مي‌زنيم تا فرم بگیرد.

۴. مخلوط (تخم‌مرغ، پودر كاسترد و شكر) را به شير و شكلات مي‌‌افزاييم و با ليسك هم مي‌زنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند.

۵. خامه را كم‌كم به مخلوط اضافه كرده و با ليسك هم مي‌زنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند و روي خمير تارت پخته شده ريخته و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون يخچال مي‌گذاريم تا مايع شكلاتي فرم بگيرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید