مواد لازم
آب پرتقال ۲ پیمانه
شیر۱ و ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ق غ
شکر ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
پودر ژلاتین ۲ ق غ
خامه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا شیر با نشاسته ذرت خوب مخلوط کرده بعد شکر روی حرارت تا غلیظ شود ظرف کنار گذاشته حالا پودر ژلاتین با ۱/۲ آب بنماری کنید آب پرتغال و ژلاتین به مواد اضافه کرده و روی حرارت گذاشته تا مایه بصورت فرنی شود ودر آخر خامه وانیل را اضافه کنید دسر در ظرف مناسب ریخته من از خوده پوست پرتغال استفاده کردم دسر به بمدت ۳ و۴ ساعت درون یخچال گذاشته بعد روی دسر به دلخواه تزیین کنید..
نکته ..
مقداری از پوست پرتغال رنده کنید با رنده ریز خوش طمع میشود اگر خامه دوست ندارید حذف کنید
از خوده پرتغال توشو خالی کرده برای قالب فرنی وآب پرتغال را از خوده پرتغال گرفته تا طبیعی باشد.