آشپزی سالم

طرز تهیه املت روسی

املت ها از غذاهای سبک و خوش طعم که در صورت تمایل بیشتر به عنوان وعده صبحانه سرو می شوند

مواد لازم
هویج آب پز: یک چهارم لیوان
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای: یک عدد متوسط
کنسرو مخلوط سبزیجات(نخود فرنگی، ذرت): یک لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره: ۲۵ گرم
زرد چوبه: به میزان لازم
تخم مرغ: ۴ عدد


طرز تهیه املت روسی
برای شروع طرز تهیه املت روسی, ابتدا باید گوجه های شفاف و مناسبی انتخاب کرد. در ادامه این گوجه های شفاف را برش دهید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را نیز شسته و به صورت نگینی آماده کنید. پیاز و گوجه نگینی شده را در ظرفی بریزید و با نخود، هویج و ذرت مخلوط کنید. آن گاه تخم مرغ ها را به صورت جدا در ظرفی شکسته و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه املت روسی, کره را در تابه بریزید و صبر کنید تا کره باز شود. بعد از داغ شدن کره، تخم مرغ های شکسته را داخل ظرف دیگری بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.

طوری که زیر تخم مرغ ها کامل بگیرد اما روی آن ها تقریباً نیم بند شود. در ادامه مواد را روی نصف تخم مرغ ها بریزید و نیم دیگر تخم مرغ ها را با استفاده از کفگیر روی مواد قرار دهید.

حالا اجازه دهید تا مخلوط مواد با شعله ملایم سرخ شود. بعد از سرخ شدن مخلوط مواد را به آرامی با دو کفگیر برگردانید تا طرف دیگر آن نیز با شعله ملایم سرخ شود.

بعد از سرخ شدن طرف دیگر، می توانید آن را به ظرف دیگری منتقل کنید

نکات مهم در دستور پخت املت روسی
بهتر است برای طبخ املت از گوجه های تازه استفاده شود(این موضوع به طعم بهتر غذا کمک می کند).
بهتر است به جای روغن از کره استفاده کنید.
می توانید این املت را با چاشنی های مختلفی مانند انواع سبزی نوش جان بفرمایید و از طعم آن لذت ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید