Uncategorizedغذاهای محلی و سنتیغذای اصلی

خوراک گوشت و سس لوبیا (غذای چینی)

خوراک گوشت و لوبیا غذای کاشانی متفاوته خوشمزه

مواد لازم برای ۲ نفر:

فیله گوساله: ۱۰۰ گرم (رشته ای بلند)

فلفل دلمه ای قرمز و زرد: از هر کدام یک چهارم

بچه بلال (baby corn): شش عدد

پیاز کوچک: ۱ عدد

کنسرو لوبیا: یک سوم یک قوطی

آرد ذرت: ۱ قاشق چایخوری

آب: ۱ قاشق غذاخوری

سیر: ۱ حبه

روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری


روش تهیه:

۱- پیاز رو خلالی کنید.  فلفل دلمه ای ها رو هم به صورت دراز برش بزنید.

۲- گوشت رو  بارشته ها بلند  برش زدید، با یک قاشق روغن کنجد که داخل وک کاملا داغ شده، به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. در لحظه آخر بهش نمک هم بزنید و از توی وک خارج کنید.

۳- وک رو با یه دستمال آشپزخانه تمیز کنید و باز روی حرارت بگذارید. آب و آرد ذرت رو با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۴- یه قاشق دیگه از روغن داخل وک بریزید و بعد از اینکه داغ شد، فلفل دلمه ای ها، خلال پیاز، سیر (که بدون اینکه پوستش رو بگیرید فقط با یه ضربه چاقو لهش کردید) و بچه بلال رو داخلش بریزید. ۲ دقیقه تفت بدید و بعد کنسرو لوبیا رو اضافه کنید. البته قبلش سیر رو خارج کنید.

۵- مخلوط آب و آرد ذرت رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آب کاملا تبخیر بشه.

۶- حالا گوشت ها رو به وک برگردونید و یه تفت کوچولو بدید و در ظرف سرو بکشید. اگه دوست داشتید میتونید با برنج سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید