مواد لازم برای ۲ نفر:
فیله گوساله: ۱۰۰ گرم (رشته ای بلند)
فلفل دلمه ای قرمز و زرد: از هر کدام یک چهارم
بچه بلال (baby corn): شش عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
کنسرو لوبیا: یک سوم یک قوطی
آرد ذرت: ۱ قاشق چایخوری
آب: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱- پیاز رو خلالی کنید. فلفل دلمه ای ها رو هم به صورت دراز برش بزنید.
۲- گوشت رو بارشته ها بلند برش زدید، با یک قاشق روغن کنجد که داخل وک کاملا داغ شده، به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. در لحظه آخر بهش نمک هم بزنید و از توی وک خارج کنید.
۳- وک رو با یه دستمال آشپزخانه تمیز کنید و باز روی حرارت بگذارید. آب و آرد ذرت رو با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۴- یه قاشق دیگه از روغن داخل وک بریزید و بعد از اینکه داغ شد، فلفل دلمه ای ها، خلال پیاز، سیر (که بدون اینکه پوستش رو بگیرید فقط با یه ضربه چاقو لهش کردید) و بچه بلال رو داخلش بریزید. ۲ دقیقه تفت بدید و بعد کنسرو لوبیا رو اضافه کنید. البته قبلش سیر رو خارج کنید.
۵- مخلوط آب و آرد ذرت رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آب کاملا تبخیر بشه.
۶- حالا گوشت ها رو به وک برگردونید و یه تفت کوچولو بدید و در ظرف سرو بکشید. اگه دوست داشتید میتونید با برنج سرو کنید.