مواد لازم برای تهیه بادمجان زغالی :
دانه زیره سبز ۲ قاشق چایخوری
بذر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پوسته لیموی رنده شده ۱ قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری
سیر که به خوبی ریز ریز شده باشند ۲ حبه
گشنیز تازه یک فنجان
جعفری تازه یک فنجان
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون خالص یک چهارم فنجان
اسپری پخت یا روغن مقداری
بادمجان متوسط که برش های باریک خورده باشد ۲ عدد ( حدود ۹۰۰ گرم )
طرز تهیه بادمجان زغالی به همراه سس چرمولا :
ماهی تابه ای خشک را روی حرارت متوسط گرم کنید.
دانه های زیره سبز و گشنیز را اضافه کنید.
به مدت ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که بو داده شوند و عطرشان پخش شود بپزید.
دانه ها را با یک هاون یا ماهی تابه ای کوچک خرد کنید.
رویه پوست رنده شده لیمو، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و سیر را اضافه کنید.
این مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا حالتی خمیری پیدا کنند.
میکس ادویه جات، گشنیز، جعفری و آب لیمو را داخل مخلوط کن قرار دهید، چند بار با مخلوط کن بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
در همین حال که مواد را مخلوط می کنید آرام روغن زیتون را نیز به ترکیب اضافه کنید.
یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید.
یک چهارم برش های بادمجان را داخل ماهی تابه قرار دهید و هر طرف را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید.
بادمجان های پخته شده را داخل یک ظرف بگذارید.
سه بار دیگر این کار را انجام دهید تا همه بادمجان ها بپزند.
میکسی که در مرحله قبل درست کردید همان سس چرمولا است.
سس را روی بادمجان ها بریزید تا غذا کاملا آماده شود.