مواد لازم:
پنیر خامه ای: ۵۷۰ گرم
خامه: یک و یک دوم پیمانه
پودر شکر: سه چهارم پیمانه
اسانس وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: ۱۴ گرم
بیسکویت اورئو: ۲ بسته
خامه فرم گرفته: برای تزئین
توت فرنگی: به دلخواه
طرز تهیه:
خامه را آنقدر بزنید تا پف کند.
سپس آن را با پنیر خامه ای، پودر شکر و اسانس وانیل به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب حل کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
درون کاسه ای را کاملا با سلفون بپوشانید.
بیسکویت های اورئو را کف و کناره های کاسه بچینید.
حدود یک چهارم از مخلوط پنیر خامه ای را کف و کناره های قالب روی بیسکویت ها پخش کنید.
توت فرنگی ها را برش داده و به همراه بقیه بیسکویت ها روی مواد بچینید.
این کار را با بقیه مواد تکرار کنید و لایه آخر بیسکویت قرار دهید.
کاسه را حدود ۲ ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شود.
سپس دسر را برگردانید و از قالب جدا کنید.
روی دسر را با خامه فرم گرفته تزئین کرده و سپس سرو کنید.
پیشنهاد:
به جای توت فرنگی از میوه های دلخواه خود می توانید استفاده کنید.