اردو قارچ
مواد لازم
قارچ، ۵۰۰ گرم
آرد گندم، ۱۷۵ گرم
نمک، ۰/۵ قاشق چایخوری
پودر کاری، ۰/۵ قاشق چایخوری
بکینگ پودر، ۰/۵ قاشق چایخوری
پودر فلفل، ۰/۵ قاشق چایخوری
آب، ۱/۵ پیمانه
سیر، ۲ حبه
پیاز متوسط، ۱ عدد
روغن مایع، به میزان لازم
طرز تهیه
آرد، نمک، فلفل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آب را به آن اضافه کنید کمی آنرا بهم زده و ۱۰ دقیقه استراحت دهید. سپس پیاز و سیر را ریز خرد کرده و به خمیر اضافه کنید، قارچها را اضافه نموده و آنرا بهم بزنید تا یک لایه خمیر تمام آنرا بپوشاند و بعد در روغن سرخ کنید. در آخر می توانید اردو قارچ را با لیمو و گشنیز تزیین کنید.
کباب گیاهی
مواد لازم
ذرت کوچک، ۸ عدد
کدو سبز، ۱۲۵ گرم
قارچ، ۴۵۰ گرم
پیاز ریز، ۸ عدد
روغن مایع، ۳ قاشق سوپخوری
آب لیمو، ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم سس
روغن مایع سرخ کردنی، ۲ قاشق سوپخوری
پیاز کوچک خرد شده، ۱ عدد
قارچ خرد شده، ۲۲۵ گرم
بادام زمینی بی نمک، ۱۲۵ گرم
آب، ۱۵۰ میلی لیتر
سس سویا، ۲ قاشق سوپخوری
سس فلفل تند، چند قطره
طرز تهیه
کدوها را به ضخامت ۲/۵ سانتی خرد کرده و با بقیه سبزیجات به سیخ بکشید. سپس آنها را به روغن و آبلیمو آغشته کنید و روی منقل یا کباب پزی گرم شده، حدود ۱۰ دقیقه بپزید.
۲ یا ۳ بار آن را برگردانید و روغن و آبلیمو را به آنها بمالید تا خشک نشوند. سپس با سس تهیه شده این غذای گیاهی را سرو کنید.
طرزتهیه سس:
پیاز و قارچ را به مدت ۸ دقیقه در روغن سرخ کنید. آن گاه به مدت ۵دقیقه در مخلوط کن به هم بزنید.
بادام زمینی را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آب، سس سویا و سس فلفل را به مخلوط اضافه کرده و در یک ماهی تابه روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.