کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی شکرپاره

شیرینی قدیمی خوشمزه و ساده خانگی + طرز تهیه شهد مخصوص

مواد لازم

کره ۱۲۵ گرم

پودر قند ۷۵ گرم

زرده تخم مرغ ۲ عدد

وانیل ۳ قاشق چای خوری

پوست لیموترش (رنده شده)۱ عدد

آرد گندم (الک شده)۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری

مغز بادام یا فندق۱۰ تا ۱۵ عدد

شربت (طبق دستور داده شده)


طرز تهیه

فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‏گراد تنظیم و گرم کنید؛
در ظرفی کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً لطیف شود، سپس زرده تخم‏مرغ، وانیل، رنده پوست لیموترش، آرد گندم و بیکینگ‏ پودر را به آن اضافه کنید و با دست کاملاً ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به ‏دست آید؛
از خمیر، تکه‏ هایی به اندازه گردو برداشته و آن را با دست به شکل گِرد درآورید و از یک طرف آن را صاف کنید، سپس به فاصله‏های دو سانتی‏متری از یکدیگر داخل سینی فر چرب‏ شده یا در کپسول کاغذی قرار دهید و روی هر یک از آن‏ها، یک عدد مغز بادام یا فندق فرو کنید؛
سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‏شده قرار دهید تا شیرینی‏ها کاملاً بپزند و طلایی‏رنگ شوند؛
پس از این مدت، شیرینی‏ها از فر بیرون آورید و بلافاصله روی آن‏ها، شربت آماده و سرد‏شده بریزید و بگذارید شیرینی‏ها سرد شوند و شربت کاملاً به‏ خورد آن‏ها برود، سپس شیرینی شکرپاره را به‏ همراه چای یا قهوه ترک سرو کنید.

طرزتهیه شربت

یک پیمانه آب را به‏ همراه ۳۰۰ گرم شکر در قابلمه‏ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. یک قاشق چای خوری آب لیموترش را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مدتی بجوشد تا غلیظ شود. پس از اینکه شربت کاملاً غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید