مواد مورد نیاز:
سینه مرغ: ۱۵۰ گرم
سیر (له شده): ۳ حبه
پیازچه (ساطوری خرد شده): ۱ ق س
گشنیز (ساطوری خرد شده): ۱ ق س
فلفل چیلی (خرد شده): ۱ عدد
زنجبیل تازه (رنده شده): ۱۰ گرم
تربچه (با پوست خلالی خردشده): ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱۵۰ گرم
سس سویا: ۲ ق س
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- ۲ حبه سیر، سس مایونز، فلفل چیلی، سس سویا، زنجبیل، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
۲- سینه مرغ را به همراه ۱ حبه سیر، نمک و فلفل داخل قابلمه ای پخته و بعد بگذارید تا خنک شود. سپس آن را خلالی ریز خرد کنید.
۳- داخل قالب کمربندی مربع شکلی با ابعاد دلخواه به ترتیب و به صورت لایه ای تربچه، پیازچه، گشنیز، سینه مرغ و مقداری مخلوط سس بریزید (به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر روی سالاد تربچه باشد). سپس روی آن مقداری سس بمالید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد با هم مخلوط شود.
۴- سالاد را از قالب خارج کرده و بقیه سس را روی آن بمالید. سپس به دلخواه تزیین و سرو کنید.