غذاهای محلی و سنتی

طرزتهیه دختر لوس گیلانی به روش اصلی و سنتی

غذا ی قدیمی و محلی اصیل گیلانی خوشمزه مناسب گیاهخواران

 

 چرا به این غذا دختر لوس میگن خودش داستان داره! آخه گیلانی ها توی اکثر غذاهاشون از گوشت و مرغ و اردک محلی و یا حداقل تخم مرغ استفاده میکنن و دختر لوس در عین حال که مواد لازم زیادی داره ولی نه گوشت داره و نه مرغ و نه حتی تخم مرغ! اینه که گیلانی ها اسمش رو گذاشتن دختر لوس که کلی قر و فر داره ولی گوشت نداره!

دختر لوس رو به روش های مختلفی توی گیلان درست میکنن و جالبه بدونین که شاید خیلی از غذاهای شمالی شبیه به هم باشن ولی طعم و مزه ی همه شون با هم متفاوته و پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید!

مواد لازم 

بادمجان ۵ عدد

گوجه فرنگی سه عدد

سیر حدوداً چهار حبه

روغن به میزان لازم

گردو صد گرم

رب انار ترش یک قاشق غذاخوری

سبزی معطر خالواش، چوچاق از هرکدام یک و نیم قاشق

نمک و فلفل سیاه و گلپر به میزان لازم

آب انار ترش یا آبغوره مقداری


طرز تهیه 

برای شروع ابتدا بادمجون ها و گوجه ها رو کبابی کردم، سپس پوستشون رو گرفتم و هر کدوم رو جداگانه ساتوری، ریز و له کردم.

سپس سیر رنده شده رو با روغن (یا کره) و زردچوبه تفت دادم و سبزی معطر خرد شده (چوچاق، خالواش یا نعناع، گشنیز) رو اضافه کردم و تفت دادم.

در ادامه گردوی سابیده شده (یا پودر گردو) رو هم اضافه و خیلی کم تفت دادم و بعد یک قاشق غذاخوری رب انار ترش (یا انار ترش سابیده شده و یا آبغوره) اضافه و تفت دادم و بعد به ترتیب اول بادمجون ساتوری رو اضافه و تفت دادم و بعد گوجه فرنگی ساتوری رو هم اضافه و تفت دادم.

در آخر نمک، فلفل سیاه و گلپر به مقدار لازم اضافه و همه مواد رو با هم مخلوط کردم و با حرارت ملایم گذاشتم تا دختر لوس جا بیفته.

دختر لوس گیلانی با نون به خصوص نون سنگک تازه خیلی خوشمزه می‌شه. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید