مواد لازم
بیسکویت پتی پور به میزان دلخواه
شکر ۱ پیمانه معادل ۲۰۰ گرم
شیر ۱ لیتر
آرد ذرت ۱ پیمانه
پودر نارگیل نصف پیمانه
وانیل ۲ ق چ
موز به میزان دلخواه
شکر ۱ پیمانه معادل ۲۰۰ گرم
شیر ۱ لیتر
آرد ذرت ۱ پیمانه
پودر نارگیل نصف پیمانه
وانیل ۲ ق چ
موز به میزان دلخواه
طرزتهیه
ابتدا شیر وشکر وآرد ذرت توی قابلمه مناسب ریخته خوب با همزن دستی هم میزنیم تا یک دست شود بعد وانیل ونارگیل اضافه میکنیم
حالا روی حرارت گذاشته به آرامی مرتب هم بزنید تا شبیه فرنی سفت شود کنار گذاشته تا سرد شود
توی قالب با سلفون یا کیسه فریزر پوشانده لبه ها سلفون از قالب بزرگ تر باشه اول یک لایه کرم ریخته بعد بیسکویت را چیده تمام قالب با بیسکویت پر کنید یک لایه دیگه کرم بعد موزهای برش زده دوباره بیسکویت چیده وباز با کرم بپوشانید
حالا روشو بپوشانید از چهار طرف با کف دست کمی مایع را فشار دهید تا چند ساعت توی یخچال گذاشته تا سفت شود اگر میخواد زودتر استفاده کنید توی فریزر یکی دو ساعتی بزارید
دسر ما آمادهست سلفون را به آرامی برداشته توی طرف مناسب روشو با شکلات آب شده موز اگر دوست دارید توت فرنگی تزیین کنید
حالا روی حرارت گذاشته به آرامی مرتب هم بزنید تا شبیه فرنی سفت شود کنار گذاشته تا سرد شود
توی قالب با سلفون یا کیسه فریزر پوشانده لبه ها سلفون از قالب بزرگ تر باشه اول یک لایه کرم ریخته بعد بیسکویت را چیده تمام قالب با بیسکویت پر کنید یک لایه دیگه کرم بعد موزهای برش زده دوباره بیسکویت چیده وباز با کرم بپوشانید
حالا روشو بپوشانید از چهار طرف با کف دست کمی مایع را فشار دهید تا چند ساعت توی یخچال گذاشته تا سفت شود اگر میخواد زودتر استفاده کنید توی فریزر یکی دو ساعتی بزارید
دسر ما آمادهست سلفون را به آرامی برداشته توی طرف مناسب روشو با شکلات آب شده موز اگر دوست دارید توت فرنگی تزیین کنید
نکته
بجای پودر نارگیل از پودر گردو میتونید استفاده کنید
آرد ذرت بجاش آرد نشاسته نصف ذرت نصف نشاسته.