نان دانمارکی
مواد لازم
روغن ۱۰۰ گرم ماست نصف پیمانه
پودر شکر ۱/۴ پیمانه مایه خمیر ۱قاشق چایخوری
آب ولرم ۱/۴ پیمانه دارچین ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۲/۵ پیمانه بکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
مایه خمیر ترش را با یک قاشق چایخوری شکر وآب ولرم به هم میزنیم در ظرف را بسته و به مدت ۲۰ دقیقه در جایی گرم قرار میدهیم تا عمل کند و بالا بیاید.پودر شکر و روغن راخوب با همزن بهم میزنیم.بکینگ پودر را در ماست مخلوط کرده و تخم مرغها رایکی یکی در ماست زده و بهم میزنیم.سپس با پودر شکر و روغن و مایه خمیر مخلوط میکنیم و به آرامی به هم میزنیم و آرد الک شده را به میزانی به مایه اضافه میکنیم که به دست نچسبد.۲۰ دقیقه خمیر را مالش میدهیم.سینی فر را چرب میکنیم و نصف خمیر را نازک کف سینی پهن میکنیم و گردوهای خرد شده را با شکر و دارچین روی خمیر میریزیم و نصف خمیر باقیمانده را روی خمیر اول می اندازیم و لبه های آن را به هم میچسبانیم و ۱ تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری ماست را به هم میزنیم و روی نان دانمارکی میمالیم .در فر گرم شده یک کاسه آب قرار میدهیم و سینی شیرینی را در طبقه وسط فر با حرارت ۲۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود.پس از بیرون آوردن با چاقو آن را برش میدهیم.