مواد لازم:
۴ عدد پرتقال ریز
۲ عدد نارنگی
۲ عدد پیاز
یک قاشق سوپخوری زیره
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک قاشق سوپخوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
۶ قاشق سوپخوری روغن زیتون
مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
یک قاشق سوپخوری آب لیموترش
یک قاشق سوپخوری آب پرتقال
طرز تهیه:
۱- پوست پرتقالها و نارنگیها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانهدار از مقطع با قطر نیم سانتیمتری حلقهحلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقهحلقه خرد کنید.
۲- ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برشهای پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقههای پیاز را روی آنها بریزید. پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خردشده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا میافتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.
۳- پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتونسیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوشجان کنید.