مواد لازم:
زردآلوی رسیده و شیرین……یک کیلو
شکر…..یک کیلو
طرز تهیه:
ابتدا هسته زردآلو ها را جدا می کنیم
سپس یک لایه زردآلوی هسته گرفته و یک لایه شکر را می ریزیم و ۲۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا زردآلو ها آب بیندازد
بعد زردآوهای آب انداخته را روی شعله گاز گذاشته تا بجوشد و زردآلوها بپزند و طعم و بوی خود را به شربت دهند تا زمانی که شربت به قوام آید اگر زردآلو هاتون آب نینداخت یا کم بود می توانید کمی آب اضافه کنید
حالا شربت را از صافی رد کرده تا تفاله های زردآلو از شربت جدا شود فقط اصلا فشار نمی دهیم
شربت ما آماده است
نکات مهم:
اگر از شکرک زدن شربت نگرانید کمی جوهر لیمو بعد از صاف کردن اضافه کنید و یکی دو دقیقه بجوشانید
رنگ این شربت به رنگ زرد روشن می باشد اگر خواستید تیره تر باشد کمی زعفران اضافه کنید
بهترین زردآلو برای مربا و شربت یک نوع زردآلو به نام تبرزه (tabarza) می باشد که از بقیه زردآلو ها آبدار و شیرین و خوشمزه می باشد که توی آذربایجان موجود می باشد
من عطر و بوی زردآلو را خیلی دوست دارم شما اگر خواستید از اسانس های دلخواه مثل وانیل استفده کنید