نوشیدنی ها

طرزتهیه نوشیدنی آلوئه ورا

نوشیدنی جدید سرشار ازویتامین

مواد لازم :

برگ آلوئه ورا یک عدد

شکر ۷ قاشق غذا خوری ( مقدار شکر بستگی به ذائقه شما داره )

آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ( اگه دوست داشته باشید می تونید مقدار آب لیمو رو بیشتر کنید )

آب دو و نیم لیوان

یخ به مقدار لازم


طرز تهیه :

* ابتدا برگ آلوورا رو بشویید .

* سپس برای راحت در آوردن مغز آلوورا ، به قسمت های کوچکتر برش بدین .

* قسمت تیغ های کناری رو برش بدین .

* بعد پوست سبز بالایی رو توسط چاقو جدا کنید .

* و بعد پوست سبز پایینی رو از مغز آلوورا جدا کنید . نباید هیچگونه پوست سبزی روی مغز بمونه . سختی کار تا اینجا بود چون دست زدن به این ژل ممکنه برای بعضی ها خوشایند نباشه ولی همین ژل کلی برای دست ها تون مفیده و پوست اونو نرم و لطیف می کنه .

* برای اینکه تلخی احتمالی آلوورا گرفته بشه ، مغز آلوورا رو داخل آب خنک بریزید .

* مغز آلوورا ، آب ، شکر ، یخ و آبلیمو رو داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید .

* پیشنهاد می کنم ابتدا شکر رو با آب حل کنید بعد داخل مخلوط کن بریزید تا مواد زیاد مخلوط نشن . چرا ؟ برای اینکه مخلوط کردن زیاد مواد باعث می شه آلوورا کاملا حل شده و اثری از دونه های اونو حس نکنید ، در حالیکه خوشمزگی این نوشیدنی به اینه که آلوورا رو زیر دندونهاتون حس کنید .

* یا اینکه می تونید یه مقدار از مغز آلوورا رو به تیکه های کوچکی برش بدین و بعد از مخلوط کردن ، داخل نوشیدنی تون بندازید .

* نکته : می تونید بجای شکر از عسل هم استفاده کنید و همینطور بجای آبلیمو از گلاب .

* نکته : بعد از مخلوط کردن ، نوشیدنی تون کمی کف خواهد کرد .اگه دوست نداشته باشید می تونید کف اونو جدا کنید .


خواص و فواید درمانی آلوئه ورا چیست؟
آلوئه ورا (Aloe vera) دارویی گیاهی می باشد و از عصاره برگ های آلوئه ورا چندین قرن است که برای درمان پوست و نرم شدن آن استفاده می شود. عکس این گیاه دارویی برروی سنگ نوشته های شش هزار ساله در مصر باستان یافت می شود. در این سنگ نوشته ها از آلوئه ورا بعنوان گیاه جاودانگی یاد شده است.

چرا افراد از آلوئه ورا استفاده می کنند؟
تحقیقات علمی از استفاده سنتی آلوئه ور به عنوان درمان موضعی حداقل برای بعضی از مصارف خاص حمایت می نماید. تحقیقات نشان می دهند که ژل تهیه شده از آلوئه ورا ممکن است در درمان بیماری پسوریازیس، درماتیت سبوره، شوره سر و خراش ها و سوختگی های کوچک مفید باشد. همچنین بنظر می رسد که ژل تهیه شده از آلوئه ورا فوایدی در درمان زخم های ناشی از تبخال تناسلی در مردان به همراه دارد.

همچنین شیره تهیه شده از آلوئه ورا که به آن لاتکس نیز می گویند، ملینی قوی می باشد. در حقیقت زمانی از شیره آلوئه ورا در داروهای در دسترس درمان یبوست استفاده می شد. اما بدلیل کامل نبودن تحقیقات درباره آلوئه ورا، FDA دستور داد که آلوئه ورا از ترکیب داروها حذف گردد.

Aloe-Vera
گیاه آلوئه ورا

خواص و فواید درمانی آلوئه ورا (صبر زرد) از نظر طب سنتی ایران شامل:
تقویت کننده بدن است.
یبوست را برطرف کرده و روه ها را تمیز می کند.
برای معالجه آسم مفید است.
سوء هاضمه را برطرف می کند.
در معالجه صرع مفید است.
اثر ضد کرم دارد.
خون را تصفیه می کند.
برای برطرف کردن خارش ناشی از گزیدگی حشرات شیرابه آن را روی پوست بمالید.
اگزما را درمان می کند.
برای معالجه اسهال خونی مفید است.
برای رفع ریزش مو، شیرابه آن را به سر مالیده و موها را با آن ماساژ دهید.
گرفتگی کبدی را درمان می کند.
برای التیام زخم ها شیرابه آن را روی زخم بمالید.
صبر زرد بهترین کرم مرطوب کننده است، برگ ها را بشکنید و ژله آن را به پوست بمالید.
مبتلایان به بیماری قند میتوانند با مصرف این گیاه قندخون خود را کنترل کنند.
برای شستن چشم و زخم ها شیرابه صبر زرد را با آب مخلوط کرده و استفاده کنید.
تقویت و تعدیل سیستم ایمنی در بیماری های ویروسی (مثل تبخال)، ترمیم زخم، ترمیم آسیب های ناشی از سوختگی و ضد التهاب است.
استفاده از آن در بیماری برگشت محتویات اسیدی معده به مری است. این بیماری به علت عدم کفایت اسفنکتر تحتانی مری ایجاد و برگشت محتویات اسیدی معده به مری باعث آسیب وارد آمدن به مخاط مری و علایمی مانند سوزش سر دل، سرفه های خشک، تنفس بدبو، خونریزی و زخم مری می شود.

خطرات و عوارض جانبی آلوئه ورا یا صبر زرد چیست؟
عوارض جانبی – آلوئه ورای موضعی ممکن است باعث التهاب شود. آلوئه ورای خوراکی که خواص ملین مانند دارد، می تواند باعث اسهال و گرفتگی شکم شود. .
خطرات – از آلوئه ورای موضعی برای زخم های عمیق و یا سوختگی های شدید استفاده ننمایید. افراد آلرژیک به سیر و پیاز شانس حساسیت به این گیاه نیز در آنها وجود دارد. مقدایر زیاد آلوئه ورای خوراکی می تواند خطرناک باشد. مصرف طولانی مدت آلوئه ورا می تواند خطر سرطان کولون را افزایش دهد. اگر دچار مشکلات روده ای، بیماری های قلبی، هموروئید، مشکلات کلیه، دیبات و عدم تعادل الکترولیت از قرص های خوراکی آلوئه ورا استفاده ننمایید. زنان باردار یا شیرده نباید این ماده را مصرف کنند زیرا ممکن است سبب انقباض های رحمی گردیده و باعث سقط جنین شود. مصرف مسهل آلوئه برای درمان بیماری های معده ای-روده ای، انسداد روده ای، آپاندیسیت یا دردمعده مبهم تجویز می شود. این ماده ممکن است سبب تشدید اولسرها، بواسیر، دیورتیکولوز، التهاب دیورتیکول، کولیت یا سندرم روده تحریک پذیر(IBS) گردد. این ماده ممکن است سبب تغییر رنگ ادرار به رنگ قرمز بی ضرر گردد. کودکان زیر ۱۲ سال نباید گیاه آلوئه مصرف کنند. مصرف طولانی و مزمن شیره آلوئه می تواند سبب کمبود پتاسیم گردد که می تواند با پاره ای معالجات قلبی تداخل کند. احتمال کمبود پتاسیم در بدن در صورتی که شیره آلوئه را با ادرارآورهای (مدرهای) تیازید، شیرین بیان یا کوتیکواستروئید مصرف کنید، بیشتر است. آلوئه ورا اگر به اندازه مصرف شود، خطری ندارد ولی مقدار زیاد آن باعث اسهال خونی می شود. – ضمناٌ زنان شیرده نباید از آن استفاه کنند زیرا صبر زرد از طریق شیر وارد بدن طفل می شود و ایجاد اسهال می کند. این گیاه برای زنان حامله خوب نیست زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید