مواد اولیه لازم
۱ عدد فلفل چیلی سبز یا قرمز (به شکل عمودی بریده شود)
۵ فنجان عصاره سبزیجات
۱۰ عدد قارچ تازه خرد شده
۱۰ تا ۱۲ عدد گلچه گل کلم نیم پز شده
۱ قاشق چایخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری علف لیمو خرد شده
ترشی فلفل برای سرو
نمک به میزان کافی برای مزه دار کردن
آموزش طرز تهیه سوپ تایلندی «تام یام»
عصاره سبزیجات را در یک قابلمه بجوشانید. سپس فلفل چیلی، گل کلم، علف لیمو و نمک را به آن اضافه کرده و برای دو تا سه دقیقه دیگر آنها را بجوشانید. در آخر آبلیمو را به آن اضافه کنید. سوپ را داغ و همراه با ترشی فلفل سرو کنید.
میتوانید میگو، مرغ خرد شده یا هر نوع سبزی دیگری که دوست دارید به این سوپ اضافه کنید. دقت داشته باشید که در صورت اضافه کردن مرغ و میگو، سوپ باید بیشتر بجوشد تا خوب بپزد.