آشپزی مللدستور غذایی کاربران

طرز تهیه آدانا کباب ترکی ارسالی کاربران

دستور پخت آدانا کباب خانگی یا همان کوبیده آدانایی از غذاهای معروف کشور ترکیه

مواد لازم

گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم

گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم

فلفل قرمز (ریز خرد شده): ۲ عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

فلفل سبز (ریزه خورد شده) به مقدار لازم

پیاز بزرگ :یک عدد

جعفری :سه قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی :سه عدد

سماق :یک قاشق غذاخوری

سیخ چوبی با میزان لازم


طرز تهیه

ابتداد پیاز رند کرده آب پیاز گرفته

گوشت چرخ کرده گوسفندی، وگوساله  را در یک ظرف با فلفل قرمز و فلفل سبز خورده خرد شده مخلوط کنید. پیاز را اضافه کنید

نمک، فلفل سیاه و  را نیز به مواد اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید.

روی مایه آدانا کباب را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

طرز تهیه سالاد مخصوص آدانا

برای تهیه سالاد پیازها را خلالی و گوجه ها را نگینی خرد کنید.

سماق، نمک، فلفل، روغن زیتون، آبلیمو و جعفری را با مواد اولیه سالاد مخلوط کنید.

بعد از یک ساعت مواد کباب را از یخچال دربیاورید. دوباره ورز دهید. مایه را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید.

دست هایتان را مرطوب کنید و گوشت ها را به سیخ بزنید.( من به سیخ چوبی زدم توی ماهی تابه گذاشتم ویا بابرنج سرو کنید یا با سالاد مخصوص دستورش بالا دادم سرو کنید نوش جان)

یا گوشت های به سیخ زده شده را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید