مواد لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم
چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): ۱۵۰ گرم
فلفل قرمز (ریز خرد شده): ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
پیاز بزرگ :یک عدد
جعفری :سه قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی :سه عدد
سماق :یک قاشق غذاخوری
پسته خورد شده به دلخواه
طرز تهیه
ابتداگوشت چرخ کرده گوسفندی، گوساله و چربی دم گوسفندی را در یک ظرف با پیاز خورد شده وآب پیاز گرفته شده بعد فلفل قرمز خرد شده مخلوط کنید.
نمک، فلفل سیاه و پودرپسته خورد شده را نیز به مواد اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید.
روی مایه آدانا کباب را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از یک ساعت مواد کباب را از یخچال دربیاورید. دوباره ورز دهید. مایه را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید.
دست هایتان را مرطوب کنید و گوشت ها را به سیخ بزنید.
گوشت های به سیخ زده شده را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.سپس گوجه ها رو روی منقل و کبابی کنید روی کباب دوست دارید سماق یا آب لیمو تازه وبا جعفری تزیین کنید .