دستور غذایی کاربران

طرز تهیه شنسل مرغ خانگی ارسالی کاربران

شنیسل مرغ خانگی یک وعده غذایی دلچسب و ترد خوشمزه + دور چین هویج وسیب زمینی آبپز

مواد لازم

سینه مرغ ۱ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

آرد سوخاری ۱ و نیم پیمانه

آرد سفید ۱ پیمانه

آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری

پیاز بزرگ ۱ عدد

پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای

فلفل قرمز نوک قاشق چای خوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

نمک به میزان لازم


طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را شسته سپس آن را با کمک یک چاقو تیز به صورت ورقه ای برش بزنید سعی کنید برش های تان نه خیلی نازک باشد نه خیلی ظخیم باشد.

سینه های مرغی که برش زده اید را با یک نایلون فریزر  روی سینه مرغ بگذارید. و   با بیفتک کوب به آرامی  بکوبید تا نازک تر شود

پیازی که داشتیم خلالی برش زده  با دست خوب خرد کنید تا پیازا نرم شود :

آب لیمو و یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده به مواد مرغ اضافه کنید.

مقدار کمی نمک و فلفل سیاه نیز به این ترکیب اضافه کنید.و پیاز را اضافه کرده

حال مرغ ها را ماساژ دهید تا مواد به خورد مرغ ها برود سپس روی آن را سلفون بکشید و حدود دو ساعت در یخچال قرار دهید.

۲ عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با استفاده از یک همزن تخم مرغ ها را هم بزنید تا کف کنید. شما می توانید ۲ قاشق غذاخوری آب سرد و کمی زعفران نیز به این ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

ادویه ها که شامل (نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر) می شود را به آرد سفید اضافه کنید و آرد را هم بزنید تا ادویه در آرد ترکیب شود.

آرد سوخاری را در ظرف جداگانه بریزید

هم اکنون مرغ ها را از یخچال خارج کنید و  پیازها را از مرغ جدا کنید .

مرغ ها را ابتدا در ظرف آرد بغلطانید.

مرغ های آردی شده را درون ظرف تخم مرغ ببرید و بغلطانید تا کاملا تخم مرغ به خورد مرغ ها برود.

بعد در پودر سوخاری بغلتانید دونه دونه آماده کرده

به میزان لازم روغن در تابه بریزید و روی حرارت بالا گاز قرار دهید تا روغن داغ شود.بعد زیر  گاز را کم کنید وبزارید به آرامی مغز پخت شود

طرف دیگر مرغ را نیز سرخ کنید.

زمانی که هر دو طرف سرخ شد مرغ ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

حالا شنیسل های شما حاضر است شما می توانید این غذارا با کمک لیمو، سس، کاهو و جعفری تزیین کنید. من کنار این شنسل هویج پخته شده وسیب زمینی آّبپز بعد با کمی کره تف دادم. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید