دسر

طرز تهیه چند نوع شکلات خانگی برای روز ولنتاین

انواع شکلاتی خانگی بسیار خوشمزه بهترین هدیه برای کسانی که دوستشون دارید.

شکلات ولنتاین بدون فر

مواد لازم

شکلات تلخ یا شکلات شیری ۱۰۰ گرم

شکلات سفید ۲۰۰ گرم

بیسکوییت پتی بور ۳۰۰ گرم

شیرعسلی ۴۰۰ گرم


طرز تهیه 

برای تهیه شکلات روز عشق بدون فر ابتدا شکلات تلخ یا شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب کنید.
شکلات ذوب‌شده را با بیسکوییت پتی بور پودر شده، گردو و شیر عسلی مخلوط کنید و هم بزنید.
از مخلوط به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و داخل دستتون گرد کنید.
شکلات‌های گرد را روی فویل بچینید.
شکلات‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال یا فریز قرار دهید تا سرد شده و فرم بگیرد.
وقتی شکلات‌ها حسابی سفت و محکم شدند،‌ شکلات سفید را نیز به روش بن ماری با داخل ماکروفر ذوب کنید.
حالا با استفاده از قاشق، شکلات سفید را به هر شکلی که دوست دارید روی شکلات‌های سرد بریزید. چون شکلات‌ها سرد هستند، شکلات سفیدی که روی آن‌ها میریزید به سرعت می‌بندد.
وقتی شکلات‌های سفید بسته شد، دوباره مقداری شکلات سیاه را ذوب کرده و این بار با استفاده از قیف روی شکلات‌های سفید بریزید و آن‌ها را تزیین کنید.


شکلات ولنتاین

مواد لازم 

پودر کاکائو با کیفیت : ۲ لیوان

شکر : نصف لیوان

شیر : دو سوم لیوان

کرم نرم شده : دو سوم لیوان

پودر قند : یک چهارم لیوان

آب : یک لیوان


طرز تهیه 

آب را داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا بجوشد سپس شعله را کم کنید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود، سپس کره و پودر کاکائو را در ظرفی کوچکتر مخلوط کنید و ظرف را روی قابلمه و بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری ترکیب شوند. در این فاصله مخلوط کره و پودر کاکائو را مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

در این مرحله یک لیوان آب گرم را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. شعله را کمی زیاد نمایید اما مراقب باشید که کاکائو نجوشد. ظرف را از روی حرارت برداشته و شکر و پودر قند را نیز اضافه کنید و همچنان هم بزنید.

شیر را بجوشانید و بعد از اینکه دمای آن ولرم شد به شکلات اضافه نموده و با همزن بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.

قالب مخصوص شکلات را چرب نموده و شکلات تهیه شده را داخل آن بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا شکلات کامل ببندد.

سپس شکلات ها را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب بچینید.


موادلازم

قالب : قلبی شکل

پنیر خامه ای نرم شده : ۱۵۰ گرم

بیسکوییت اورئو : ۲۴ عدد

شکلات سفید یا قهوه ای ذوب شده : به میزان لازم


طرز تهیه

بیسکوییتهای اورئو را با غذاساز یا گوشت کوب یا با هر وسیلۀ دیگری که در دسترس دارید کاملا پودر نمایید. بعد با پنیر خامه ای نرم شده خوب مخلوط کنید .کاغذ روغنی رو روی سینی پهن کنید و موادتونو کامل روش پهن کنید ( با ضخامت حدوداً ۱ الی ۱/۵ سانت ) . سینی رو به مدت ۴۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید تا موادتون سفت بشه . بعد از اینکه سفت شد با قالب قلب شکل با فاصله ای نزدیک قالب بزنید دوباره ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. قلبارو از فریزر بردارید و با چنگال داخل شکلاتی که به روش بن ماری ذوب کردید فرو ببرید و روی کاغذ روغنی تمیز بگذارید و روی اونها ترافل رنگی قلبی شکل بپاشید ( البته میتونید به روشهای دیگه ای هم تزئین کنید که در ادامه عکسهایی رو برای ایده گرفتن قرار میدیم ) .قلبهای آماده شده رو انتقال بدید فریزر تا شکلاتش سفت بشه .

نکته : اگه میخواین لایه شکلاتیش ضخیم باشه قلبها رو تو فریزر بزارید و دوباره توی شکلات ذوب شده بغلتونید .


شکلات قلبی ولنتاین

مواد لازم

آرد شیرینی  ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه)

زرده تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۵۰ گرم

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

کره  ۱۰۰ گرم

شکلات تخته ای به میزان لازم

نمک  یک هشتم قاشق چایخوری

اگر دوست دارید که شکلات های کاکائویی داشته باشید از مقداری پودر کاکائو (نصف پیمانه) در موادتان اضافه کنید


طرز تهیه 

کره را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون بیارید تا کمی نرم بشه.

با استفاده از همزن برقی کره را مخلوط کنید سپس پودر قند را به کره اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه با هم زن هم بزنید.

حالا زرده تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و مجددا شروع به هم زدن کنید.

وانیل را هم به زرده اضافه کنید تا بوی خامی زرده را بگیرد.

نمک و آرد را با هم مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید.

وقتی آرد را الک کردید آن را آرام ارام به مخلوطتان اضافه کنید و با چنگال شروع به هم زدن کنید.

باید خمیری نرم و لطیف به دست بیارید.

دست هایتان را تمیز بشورید و با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید.

حسابی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد

بعد از ورز دادن روی خمیر را یک پلاستیک فریزر بکشید و آن را به مدت ۲ یا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

بعد از این مدت روی میز کارتان کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح قرار دهید و با وردنه شروع به باز کردن خمیر بکنید.

قطر خمیر باید به اندازه نیم سانت برسد.

خمیر را با قالب های مورد نظرتان برش دهید.

: بهتره که با قالب های قلبی کار کنید

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

خمیر های قالب زده را داخل سینی چرب شده فر قرار دهید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

شکلات تخته ای را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم،قرار دادن ظرف روی کتری)ذوب کنید.

وقتی شکلات ها را از فر بیرون آوردید اجازه دهید کمی خنک شود سپس روی آن ها شکلات آب شده بریزید.

برای تزیین شکلات ولنتاین کمی ترافل رنگی روی آن ها بپاشید.


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید