مواد لازم برای آش لپه پاییزی:
لپه نصف پیمانه
سویا ۱ پیمانه
خرده برنج نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
سبزی آش ۱ کیلوگرم
نعناع و جعفری ۲۰۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
آب به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن آش لپه ابتدا لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه بپزید.
پس از پخته شدن لپه، عدس و سبزی ها را به آن افزوده و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید.باید توجه داشته باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن در آش روغن زیتون ریخته سرو کنید.
نکته:
این روش پخت گیاهی آش لپه است در صورت تمایل می توانید به جای سویا از گوشت نیز استفاده کنید.
آش لپه را می توانید در وعده میان وعده ، پیش غذا ،سرو کنید