فوت و فن آشپزی

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

ادویه ی باطعم و عطر متفاوت غذا ودستپخت شما راخاص و منحصر به فرد می کند

مواد لازم ادویه مرغ مخصوص

تخم گشنیز پودر شده ۵ قاشق سوپخوری پودر پیاز ۱.۵ قاشق سوپخوری
هل سبز ۲ تا ۳ عدد پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز ۲ قاشق سوپخوری دارچین ۱.۵ قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق سوپخوری زنجفیل ۱ قاشق سوپخوری
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق سوپخوری نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۲.۵ قاشق سوپخوری نمک آشپزخانه ۱ قاشق سوپخوری


طرز تهیه

تمام ادویه ها را تازه تهیه کنید و در لحظه استفاده آسیاب نمایید

تخم گشنیز ۵ قاشق سوپخوری

هل سبز ۳ عدد (اگر هل درشت و دانه دار است ۲ عدد کافی است )

زیره سبز آسیاب شده ۲ قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق سوپخوری (فلفل قرمز یا چیلی های تازه را به نخ بکشید و در فضای خشک و خنک نگهداری کنید تا کاملا خشک شوند سپس آنها را آسیاب نمایید)

پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق سوپخوری

زردچوبه ۲.۵ قاشق سوپخوری

پودر پیاز ۱.۵ قاشق سوپخوری (لایه های پیاز در دستگاه خشک شده و سپس آسیاب می شود. می توان آماده پودر پیاز را تهیه نمود)

پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری (در ۲ مدل در بازار عرضه می شود. یک مدل درشت و دیگری ریز. از مدل ریز آن در ادویه های مخلوط استفاده می شود.)

دارچین ۱.۵ قاشق سوپخوری (برای آسیاب کردن دارچین ابتدا ساقه های دارچین را حسابی خرد کنید سپس در آسیاب پودر نمایید)

زنجفیل ۱ قاشق سوپخوری (زنجفیل تازه را ورقه کرده و در دستگاه خشک می کنند. سپس در آسیاب پودر می شود. می توان پودر آن را از مراکز معتبر خریداری کرد)

نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری (نمک دریا دانه درشت است و خواص و طعم آن با نمک معمولی متفاوت است )

نمک آشپزخانه ۱ قاشق سوپخوری

تابه ای را روی حرارت ملایم گرم کنید. دانه گشنیز را داخل تابه بریزید و ۱ دقیقه تفت دهید. حرارت باید ملایم باشد و هر ۱۰ ثانیه ادویه هم بخورد تا نسوزد. سپس دانه هل را اضافه نمایید و ۳۰ ثانیه تفت دهید

گشنیز و هل را آسیاب نمایید. مجدد تابه را گرم کنید و حرارت را ملایم کنید. پودر گشنیز و هل آسیاب شده را داخل تابه بریزید

سایر ادویه ها را نیز اضافه کرده و در تابه روی حرارت ملایم مخلوط نمایید. تابه را خاموش کنید نیازی نیست ادویه ها تفت بخورد. فقط در حد مخلوط کردن آنها با هم روی حرارت ملایم گرما ببینند کافی است

ادویه آماده است .باید آن را در ظرف دربسته محکم نگهداری کنید. ظرف را در جای خنک و تاریک قرار دهید تا طعم و عطر ادویه حفظ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید