آشپزی مللپیتزا و ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ کروک موسیو

ساندویچ کلاسیک فرانسوی بسیار خوشمزه با نان تست با سس بشامل

مواد لازم سس

۱/۴ فنجان کره بدون نمک

۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۱ .۱/۲ فنجان شیر کامل

۴ قاشق چایخوری خردل

۱/۸ قاشق چای خوری جوز هندی

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه

پنیر پارمزان به میزان دلخواه


برای ساندویچ:

۸ (ضخامت ۱/۲ اینچ) برش نان تست

ژامبون ۸ تکه یا (کالباس یا مرغ پخته شده استیک)

۱ ۱/۲ فنجان پنیر پیتزا یا چدار رنده شده


طرز تهیه:

اول بشامل رو درست کنید.
کره رو ذوب کنید و آرد رو توش کمی تفت بدید تا بوی خامیش بره.
شیر رو بهش اضافه کنید و سریع و مداوم هم بزنید تا آرد گلوله نشه.
اجازه بدید شیر بجوشه و سس غلیظ بشه.
وقتی سس به غلظت مناسب رسید نمک و فلفل پودر کاری بهش اضافه کنید و هم بزنید.
پنیر پارمزان رنده شده رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

بشامل همینطور که سرد میشه غلیظ تر و سفت تر میشه.

یک طرف نان تستها رو کره نرم شده بمالید. من از نان تست سبوس کامل استفاده کردم.
کره مالیدن به نان

نانها رو از طرف کره ای روی تابه ی گریل داغ شده روی حرارت قرار بدید. لازم نیست روغن استفاده کنید. فقط تابه رو داغ کنید و نونها رو توش بذارید تا تست بشن.

نانهای تست شده رو کنار بگذارید.

کمی از سس خردل روی سمت تست نشده ی نانها بمالید.

یک ورقه کالباس یا ژامبون روی نان خردل مالیده بذارید. اگه ژامبونتون بزرگتر از نونه، میتونید دو لایه ش کنید یا خردش کنید و بذارید.

یک ورقه پنیر روی ژامبونها بذارید.

یک نان دیگه رو هم خردل بمالید و از سمت خردل زده روی ورقه ی پنیر بذارید، طوریکه سمت تست شده ی نان رو قرار بگیره.
تست دوم

روی ساندویچ های آماده شده بشامل بریزید و با قاشق پهن کنید.

روی بشامل پنیر رنده شده بریزید.

ساندویچ ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار بدید تا پنیرها آب و کمی طلایی بشن.
ساندویچ ها رو از فر در بیارید و گرم نوش جان کنید.
میتونید در صورت تمایل ساندویچ ها رو نصف کنید تا لقمه ای تر بشن یا حتی از قطر دو قسمت کنید تا اسنک های مثلثی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید