مواد لازم برای املت دنور به سبک سولیکو:
نصف پیمانه کوکتل انگشتی سولیکو (خرد شده)
۱۰۰ گرم پنیر پارمسان
۲ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شیر
یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده
نصف پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه املت دنور به سبک سولیکو:
ژامبون گوشت، کوکتل انگشتی، پیاز و فلفل دلمهای را در مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند. در یک کاسه تخم مرغها را به همراه شیر و نمک و فلفل به خوبی با هم ترکیب کنید تا یک ترکیب یک دست به دست آید.
کف تابه را چرب کنید و وقتی کره داغ شد نیمی از ترکیبی که از تخم مرغ و مواد دیگر به دست آمد را کف آن بریزید و بگذارید تا سفت شود. موادی که از قبل تفت داده شده بودند را روی نصف دیگر ترکیب تخم مرغها بریزید و سطح آن را با پنیر پارمسان بپوشانید و نیم دیگر این ترکیب را روی آنها برگردانید. در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا پنیر روی آن آب شود. املت شما آماده است. آن را به ظرف سروتان انتقال دهید