مواد مورد نیاز برای ورمیشل توپی برای ۶ نفر :
سیب زمینی ۵ عدد
ورمیشل (رشتهفرنگی) به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر نشاسته ۱ قاشق سوپخوری
نعنا خشک ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زیره سبز به میزان لازم
روش پخت ورمیشل توپی سیب زمینی :
سیب زمینی را آبپز کرده، سپس آن را پوست کنده و ریز رنده کنید.
قابلمه ای را تا نیمه پر از آب کرده، روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. سپس ورمیشل را داخل آن ریخته و بگذارید تا کمی نرم شود. سپس آبکش کنید.
سیب زمینی ها، زرده تخم مرغ، نشاسته، نمک، فلفل، زیره و نعنا را با هم مخلوط کنید، به اندازه یک گردو از مواد برداشته و در دست به صورت گرد و توپی درآورید.
توپکها را در ورمیشل بغلتانید تا به خمیر بچسبد. بعد آنها را در روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.
آموزش طرز تهیه سوپ ورمیشل
۲ قاشق غذاخوری
جعفری به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و ۱۰ لیوان آب داخلش می ریزیم سپس عصاره های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در این مرحله هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم.
و پس از جوش آمدن آب مرغ هویج و سیب زمینی نگینی شده را داخلش می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی و هویج پختند و نرم شدند ، رب گوجه فرنگی را در یک ظرف جداگانه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود سپس به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم.
در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم تا رب گوجه فرنگی به سوپ رنگ بدهد. پس از این کار رشته ورمیشل را اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه سوپ جا افتاد باید جعفری را اضافه کنیم.
سوپ جو قرمز در واقع یک پیش غذا است که به دلیل اینکه بسیار مقوی است
برای این منظور جعفری ها را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه جعفری را اضافه کردیم حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا جعفری بپزد پس از آن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سوپ را به همراه لیمو سرو می کنیم.