مواد لازم
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۲ فلفل دلمۀ قرمز، باریک قاچ شده
۲ حبه سیر، له شده
۱ بادمجون کوچک
۲ کدوی کوچک
یک قاشق سوپخوری سرکۀ بالزامیک
۳ گوجۀ متوسط، خرد شده
دستور پخت راتاتویی:
قدم اول: روغن را در یک ماهیتابۀ بزرگ و سنگین با حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه و سیر را به آن اضافه کنید. برای ۲ دقیقه آن را هم بزنید (تا زمانی که فلفل دلمه نرم شده باشد). در این بین، بادمجان را خرد کرده و کدوها را از طول قاچ بزنید. بادمجان و کدو را اضافه کنید. برای ۲ دقیقۀ دیگر این ترکیب را هم زده و آن را بپزید (تا زمانی که سبزیجات نرم شده باشند).
قدم دوم: سرکه و گوجه را اضافه کنید. برای ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که سرکه بخار شده بود آنها رابپزید. ¼ آب سرد اضافه کنید. به میزان مورد نظر خود نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید آب به نقطۀ جوش نزدیک شود. در آن را برای ۴ دقیقه بگذارید (یا تا زمانی که سبزیجات نرم و سس غلیظ شده باشد). حال می توانید راتاتویی خود را سرو کنید.