مواد لازم
۳۰ گرم بادام
۶ قاشق غذاخوری شکر
یک و یک چهارم پیمانه ارد
۲ قاشق چای خوری پوست لیمو ترش
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۸۰ گرم کره
۳۵۰ گرم شکلات
یک و یک چهارم پیمانه خامه پر چرب
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه
از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.خمیر را در غذا ساز آماده کنید. ابتدا بادام را در آن بریزید و آسیاب کنید. شکر، آرد، رنده ی پوست لیمو یا پوست پرتقال (در صورت تمایل) را به آن اضافه کنید و بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
کره را به سایر مواد اضافه کنید و تا گوله گوله شود، بزنید.سریع، خمیر را در قالب تارت ۲۲ سانتی متری بریزید. از قالبی استفاده کنید که کف آن جدا می شود. خمیر کف و کناره های قالب را با ته لیوان فشار دهید و به صورت یکدست در آورید.آن را در طبقه ی وسط فر برای حدود ۲۰ دقیقه تا طلایی شود، بپزید.
آن را ۱ ساعت روی توری قرار دهید، تا کاملا خنک شود.برای گاناش شکلاتی، خرده های شکلات را در کاسه ی همزن برقی بریزید. خامه را گرم کنید و به آن اضافه کنید. آن ها را با هم بزنید تا خامه ای شوند. وانیل را اضافه کنید.گاناش شکلاتی را در تارت خنک بریزید. اگر گاناش گوله گوله است آن را از صافی رد کنید. قبل از سرو،تارت را برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
نکاتی در رابطه با طرز تهیه تارت شکلاتی:
۱- بادام را پوست بگیرید و خلال کنید.
۲- برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.
۳- از رنده پوست لیمو یا پوست پرتقال استفاده کنید. استفاده از آن اختیاری است.
۴- از کره سرد استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.
۵- از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید. آن را ریز خرد کنید.
۶- قبل از سرو تارت را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.