دسر

طرز تهیه خرما شکلاتی مغزدار

یک میان وعده سالم و مقوی است که می‌تواند با چای یا شیر سرو شود.

مواد لازم برای خرما شکلاتی مغزدار
نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه
شربت ساده یا عسل ۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق
روغن نارگیل ذوب شده ۴ قاشق غذاخوری
بادام خام خرد شده ۱/۲ پیمانه
خرمای بدون هسته ۲ پیمانه
شکلات تلخ ۸۰ گرم


طرز تهیه:

ابتدا، نارگیل رنده شده،۲ قاشق از روغن نارگیل ذوب شده، شربت ساده، دارچین و نمک را داخل غذاساز بریزید و پالس بزنید تا خمیر نسبتاً یکدستی شکل بگیرد. فعلاً آن را کنار بگذارید.

خرما و نارگیل

یک سینی را آماده کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید. در خرماها یک شکاف ایجاد کنید. اگر هسته دارند هسته‌ها را خارج کنید و داخل خرما را با مخلوط نارگیل یا با بادام خرد شده پر کنید.

شکلات تلخ را خرد کنید و همراه با ۲ قاشق روغن نارگیل باقیمانده در یک کاسه مناسب مایکروفر بریزید. در مایکروفر قرار دهید تا شکلات ذوب شود و آن را خوب هم بزنید.

با یک چنگال یکی یکی خرماهای شکم پر را بردارید و در شکلات فرو ببرید. سپس روی آنها را روی سینی آماده شده بچینید و با پودر نارگیل یا بادام خرد شده تزیین کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تاشکلات سفت شود.

 

نکته: به جای نارگیل رنده شده می‌توانید از پودر نارگیل هم استفاده کنید. اما نارگیل رنده شده طعم و بافت بهتری ایجاد می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید