مواد لازم
شیر ۲ لیوان
آرد ۱ لیوان
وانیل ۲ پنس
کره یا خامه ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ساده یا شکلاتی ۲ بسته کوچک
موز ۲ عدد
طرز تهیه
آرد و وانیل را با شیر سرد مخلوط کرده و روی شعله گاز می گذاریم تا مانند فرنی غلیظ شود.
سپس کره یاخامه را اضافه کرده و مواد راهم می زنیم. بیسکویت را دربلندر پودر می کنیم.
اگر دوست داشتید لایه روی رول تیره باشد بیسکویت کاکائویی یا شکلاتی انتخاب کنید. اگر دوست داشتید روشن باشد بیسکویت ساده انتخاب کنید.
من برای متفاوت شدن طعم، بیسکویت ساده را بلندر زدم و ۲ قاشق غذاخوری کاکائو و ۱ قاشق قهوه و ۱ قاشق نسکافه اضافه کردم. دارچین هم می توانید بزنید.
ظرف مستطیلی انتخاب کنید و بیسکویت پودر شده را سطح آن ظرف پخش می کنیم.
سپس مواد که در قوام فرنی بود را یکدست روی بیسکویت می ریزیم. بعد موز را در وسط ظرف می گذاریم.
ظرف را به مدت ۱ ساعت دریخچال می گذاریم. سپس دسر داملا را رول کرده و به دلخواه تزیین می کنیم.
تغییرات که می توان در تهیه دسر داملا داد
به جای آرد از نشاسته ذرت استفاده کنیدمواد رو دو قسمت کنید و به بخشی پودر نسکافه بزنید
از دو نوع بیسکوییت پتی پودر ساده و قهوه ای استفاده کنید
به جای کره این دسر ، از خامه صبحانه کنید
اگه خواستید کره بزنید، مقدارش رو کم کنید.
نکته مهم : حتما موقع درست کردن این دسر شعله رو کم کنید تا مواد گلوله نشه. در صورت گلوله شدن از الک ریز رد کنید تا مواد یکدست بشه.