آشپزی 3 سوتآشپزی سالم

طرز تهیه انواع مینی تارت تست

لقمه های ریز و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان میتوانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کنید.

مینی تارت تست، عصرانه ای دلچسب

مواد لازم:

نان تست: ۶ عدد
تخم مرغ: یک عدد
ژامبون (خردشده): ۳ ورقه
پنیر چدار (خردشده): یک ورقه
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
پیازچه (خردشده): یک عدد
برگ جعفری (خردشده): برای سرو


 

طرز تهیه:

نان های تست را با قلب گرد برش داده و با وردنه پهن کنید. آنها را در قالب های مافین از قبل چرب شده قرار دهید.

تخم مرغ، ژامبون، پنیر چدار و پیازچه خردشده را با هم مخلوط کرده و فلفل قرمز اضافه کنید. این مخلوط را درون نان های تست داخل قالب ها پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. روی آنها برگ جعفری خردشده بپاشید و سرو کنید.


کاناپ قارچ، لذیذ و بامزه

مواد لازم:

قارچ (از وسط دو نیم شده): ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم


مواد لازم سرو:

نان باگت (سرخ شده): یک عدد
سس گوجه فرنگی تند: ۲ ق س
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
نعناع خشک: یک ق چ
گردو (پودر شده): یک چهارم پیمانه
برگ آویشن تازه: در صورت تمایل


 

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ را در آن تفت دهید تا آب آن کشیده شود نمک و فلفل سیاه بزنید. نان باگت را سرخ کرده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان را در ظرف سرو بچینید.

سس گوجه فرنگی تند، مقداری فلفل قرمز پودرشده، سیر ریز خردشده یا له شده، نعناع خشک و گردوی پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی برش های نان بمالید و روی آنها قارچ قرار دهید. در صورت تمایل روی کاناپ ها را با برگ آویشن تزیین و سرو کنید.


کاناپ نخودفرنگی،

مواد لازم:

نخودفرنگی: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و یک دوم ق س
بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


طرز تهیه:

نخود فرنگی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گلوله هایی به اندازه قاشق سوپ خوری از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته، طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل روی آنها را با ماهی سالمون دودی یا ژامبون تزیین و سرو کنید.


 

پیچ قارچ

مواد لازم:

خمیر یوفکا: ۳ عدد
روغن زیتون: یک پیمانه
آرد: ۲ ق س
نشاسته ذرت: ۲ ق س
سرکه: یک ق س

مواد لازم میانی:

قارچ (خردشده): ۴۰۰ گرم
پیاز (خردشده): یک عدد
روغن: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملا آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید.

خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلث هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.

مخلوط قارچ را روی مثلث های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید