آشپزی گیاهیآشپزی ملل

طرز تهیه بابا غنوج

یکی از غذاهای معروف مصری بابا غنوج یا بابا قانوش است که از بادمجان تهیه می‌شود و یک غذای خوشمزه و پر طرفدار است

مواد لازم برای تهیه بابا غنوج
۳ عدد بادمجان
۲ حبه سیر
۲ عدد لیمو ترش
۱ قاشق غذاخوری ارده بدون شکر
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ مشت جعفری تازه
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم


طرز تهیه بابا غنوج
ابتدا بادمجان‌ها را با استفاده از منقل، گاز یا فر کبابی کنید تا کاملا دودی و خوش عطر شود. برای این کار روی سطح بادمجان‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید، آن‌ها را با پوست روی حرارت قرار دهید و چند بار زیر و رو کنید تا داخلشان کاملا بپزد، سپس بادمجان‌های کبابی را کنار بگذارید تا سرد شوند و بتوانید به راحتی پوستشان را بکنید.

حالا بادمجان کبابی، جعفری و سیر را داخل غذاساز ریخته و ترکیب کنید تا جعفری و سیر کاملا خرد و با بادمجان مخلوط و یکدست شوند.

ارده بدون شکر، لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید و مخلوط بادمجان را روی آن‌ها بریزید و هم بزنید. مقدار فلفل، ارده و روغن زیتون این غذا کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

آنچه در تهیه این غذا اهمیت دارد بدون شکر بودن ارده و کبابی شدن بادمجان است.

بابا غنوج در کشورهای مدیترانه‌ای با نان پیتا سرو می‌شود اما شما می‌توانید آن را با نان لواش هم نوش جان کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید