سس و ترشی ها

طرز تهیه بادمجان شکم پرارسالی کاربران

ترشی بادمجان شکم پربا طعم عالی و دلچسب یک ترشی خانگی

مواد لازم

بادمجان: ۵ عدد
سیر: ۵ حبه
سبزی(مرزه، ترخون و نعناع خرد شده): ۱ پیمانه
سرکه: به میزان لازم
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

بادمجان ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی آب و نمک زرد چوبه بر روی حرارت ملایم بگذارید.بعد از نیم ساعت و پختن آنها را آبکش کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود.

سپس از یک طرف وسط بادمجان ها را یک برش بزنید و بازش کنید.

در یک ظرف سبزی‌های خرد شده، سیرهای خرد شده، تخم گشنیز، نمک و مخلوط ‌کنید.(اگر دوست فلفل قرمز شیرین خورد شد داخل بادمجان بریزید)

شکم بادمجان‌ ها را با سبزی و سیر پر ‌کنید.

بادمجان ‌ها را در یک ظرف بچینید و سرکه و نمک بر روی انها بریزید.

ظرف را در جای خنک بگذارید و بعد از دو هفته  ترشی شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید