مواد لازم:
کره آبشده: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم؛
بیسکویت پتیبور خورد شده: ۲۵۰گرم
برای کارامل: کره: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱ گرم؛
شکرقهوهای: ۲/۳ پیمانه یا ۱۱۳گرم
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری؛
شیرعسلی: ۳۹۷گرم
آب لیمو تازه ۱ قاشق غذا خوری
؛ خامه فرم گرفته: ۱۱/۴ پیمانه؛
برای رویهی دسر: موز کوچک: ۴ عدد : ؛ وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری؛ شکلات رنده شده برای تزئین
طرزتهیه
کارامل این دسر به خاطر وجود شیر عسلی خوشطعمتر از کاراملهای دیگر است.
برای شروع، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و نمک و شکر را اضافه کنید. تا زمانی که شکر کاملاً آب شود به هم زدن ادامه دهید.
شیر عسلی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رنگ کاراملی طلایی به خود بگیرد و بعد بگذارید تا خنک شود.
کره ی آب شده را به بیسکویت پتیبور خورد شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه کامل مخلوط شدند مواد را درون قالب گودی بریزید و آنقدر با پشت قاشق فشار دهید تا به ته و کنارههای ظرف بچسبد.
کارامل را درون قالب بریزید و بگذارید خنک شود. سپس به یخچال انتقال دهید. پس از ۱ ساعت آماده است.
برای رویهی دسر، موزها را خرد کنید و به آب لیمو آغشته کنید (تا از سیاه شدن موزها جلوگیری شود)
موزها را روی لایهی کاراملی بچینید و سپس روی موزها را با خامهی فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.