دسرکیک و شیرینی

طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی

بانوفی پای انگلیسی خوش طعم و پر طرفدار یکی از محبوب‌ترین دسرهای کلاسیک

مواد لازم:

کره آب‌شده: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم؛

بیسکویت پتی‌بور خورد شده: ۲۵۰گرم

برای کارامل: کره: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱ گرم؛

شکرقهوه‌ای: ۲/۳ پیمانه یا ۱۱۳گرم

نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری؛

شیرعسلی: ۳۹۷گرم

آب لیمو تازه ۱ قاشق غذا خوری

؛ خامه فرم‌ گرفته: ۱۱/۴ پیمانه؛

برای رویه‌ی دسر: موز کوچک: ۴ عدد : ؛ وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری؛ شکلات رنده شده برای تزئین


طرزتهیه

کارامل این دسر به خاطر وجود شیر عسلی خوش‌طعم‌تر از کارامل‌های دیگر است.

برای شروع، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و نمک و شکر را اضافه کنید. تا زمانی که شکر کاملاً آب شود به هم زدن ادامه دهید.

شیر عسلی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رنگ کاراملی طلایی به خود بگیرد و بعد بگذارید تا خنک شود.

کره ی آب شده را به بیسکویت پتی‌بور خورد شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از این‌که کامل مخلوط شدند مواد را درون قالب گودی بریزید و آنقدر با پشت قاشق فشار دهید تا به ته و کناره‌های ظرف بچسبد.

کارامل را درون قالب بریزید و بگذارید خنک شود. سپس به یخچال انتقال دهید. پس از ۱ ساعت آماده است.

برای رویه‌ی دسر، موزها را خرد کنید و به آب لیمو آغشته کنید (تا از سیاه شدن موزها جلوگیری شود)

موزها را روی لایه‌ی کاراملی بچینید و سپس روی موزها را با خامه‌ی فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید