دسر

طرز تهیه چند نوع دسر رژیمی

پاستیل خانگی با نوشابه وشیرینی نارگیلی عسلی بسیار سالم وخوشمزه

پاستیل خانگی با نوشابه

مواد لازم

۱ لیوان نوشابه رژیمی یا هر نوشابه دیگر
۲ قاشق پودر ژلاتین
قالب روغن برای چرب کردن


طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با نوشابه خوب مخلوط میکنیم و به روش بن ماری روی کتری اون رو هم میزنیم تا شفاف بشه، تقریبا حدود ۵ دقیقه. بعد قالب سیلیکونی شکلات یا هر قالب دیگر هم که سیلیکونی نباشه میتونید استفاده کنید، آن را چرب کرده و از مواد پر کنید و حدود۲۰ تا۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید. سپس درآورده و دستتان را کمی چرب کرده و آنها را از قالب درمی آوری


شیرینی نارگیلی عسلی

مواد لازم
۶ نفر و بیشتر
پودر نارگیل
پودر بادام
عسل


طرز تهیه

پودر نارگیل رو تو خونه میتونید خودتون درست کنید، اینجا طرز درست کردنش رو ارسال کردم،
وقتی پودر نارگیل رو تو خونه درست کنید، مقدار ریزی و درشتیش دست خودتونه، میتونید خیلی ریزش کنید یا درشت بردارید.

بادوم ها رو بشکنید و مغز کنید و توی آب گرم بذارید چند ساعت بمونه تا خیس بخوره و پوست قهوه ایش راحت جدا بشه. بعد بذارید بادوم ها خشک بشن تا بتونید آسیابش کنید.
اینطوری کاملا آرد میشه ولی اگه خیس بخواهید آسیاب کنید تیکه هاش از یه حدی ریزتر نمیشه و درشت میمونه، برای درست کردن حریره بادام برای نی نی ها، به این نکته دقت کنید.

توی ظرفی پودر بادوم و پودر نارگیل رو بریزید (اندازه دقیق نداره!) و مخلوط کنید بعد بهش عسل اضافه کنید و هم بزنید تا حدی که خمیر بدست بیاد و زیاد چسبناک نباشه. بعد با دست، از مواد گلوله هایی درست کنید و توی پودر نارگیل بغلطونید.

میتونید به هر شکلی که دوست داشتید در بیارید و روش به دلخواه، خلال پسته یا گردو و… قرار بدید.
تو شکل و ظاهرش خیلی میشه تنوع ایجاد کرد و خلاقیت به خرج داد…
بنا به ذائقه تون، میتونید توی کنجد یا پودر پسته بغلطونید و روش خلال بادام یا یه تیکه گردو و… بذارید.


کیک دارچین و سیب (با فر و بدون فر)

مواد لازم

۱ پیمانه آرد (پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی بود)
۱ پیمانه سیب رنده شده
۱ پیمانه هویج رنده شده
نصف پیمانه روغن مایع
نصف پیمانه شکر
۳ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه گردو خرد شده
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۳ قاشق سوپ خوری پودر دارچین


طرز تهیه

اولین نکته مهم اینه که باید این کیک خنک سرو بشه و درحالت گرم چسبنده ست.

ابتدا تخم مرغها رو در ظرفی خوب هم میزنیم و روغن و شکر رو بهش اضافه میکنیم.

آرد رو که الک کردیم و با بیکینگ پودر قاطی کردیم رو یواش یواش به مواد اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم تا گلوله نباشه.

سیب و هویج رنده شده و گردو خرد شده رو بهش اضافه میکنیم (اگر سیب رنده درشت باشه بهتره تا آب نیوفته خیلی) و در آخر دارچین رو اضافه میکنیم. اگر دوست دارین دارچین کمی بیشتر هم میشه ریخت. تا کیک تیره تر بشه.

ده دقیقه بهش استراحت میدیم. کف قالب رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم.

از قالبهای مختلف میشه استفاده کرد حتی تو قالبای مافین هم میشه.

اگر در تابه روی گاز میزارین حتما شعله پخش کن باشه روی شعله کم و درش رو بعداز یک ربع بردارین آخرشم از دیواره هاش معلوم میشه و با چنگال فرو کردن هم میشه فهمید که پخته یا نه.

اگر در قالبهای کیک پزی در فر استفاده میکنین. فر از قبل داغ شده باشه و در دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ الی ۲۵ دقیقه پخت بشه.

بعد که از فر خارج کردیم باید بزاریم کامل خنک بشه بعد از قالب در بیاریم چون تا گرمه نرم و شکننده ست خودشو بعد خنک شدن میگیره. حتما هم بزارید یخچال و خنک سرو کنید. تا خنک نشده برش نمیشه زد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید