مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ پیمانه
سیب ۲ عدد
کره مایه ۵۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ ق غ
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری سرپر
شکر ۱پیمانه
طرز تهیه
کره را آب کنید و در ظرفی بریزید و شکر و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا رنگش روشن شود.
بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و نصف پودر دارچین را هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
شیررا اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتان اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی هم میتوانید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
قالب را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید (قالب من قطرش ۲۴ سانت بود) مواد کیک را داخل قالب بریزید.
سیبها را از قبل بشورید و اگر خواستید پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشند.
مواد کیک را داخل قالب بریزید چون مواد این کیک کمی سفت هست با لیسک مواد را خوب پهن کنید و اسلایسهای سیب را روی کیک بچینید از قسمت بیرونی قالب شروع کنید و اسلایسها را بچینید طوری که هر اسلایس از نیمه اسلایس قبلی شروع شود و اسلایسها بهم تکیه دهند،اسلایسهای مرکزی بهتره کمی نازکتر باشند تا بشه بهشون شکل داد و به شکل گل در آورد.
بعد از اینکه تمام اسلایسها را چیدید بقیه پودر دارچین و یک قاشق چایخوری پودرقند را روی سیبها الک کنید و قالب را داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید.
حدود ۵۰ دقیقه الی یکساعت طول میکشد تا این کیک بپزد، بهتره بعد از ۵۰ دقیقه با خلال دندان تست کنید بعد از اینکه کیک پخت دو الی سه دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود.