مواد لازم:
۳۵۰ گرم بیسکویت ۱۲۰ گرم کره ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای ۱/۳ پیمانه شکر ۲ قاشق چای خوری پودر وانیل ۱ پیمانه خامه ترش ۲۵۰ گرم خامه زده شده ۱ قاشق چای خوری پودر شکر ۶۰۰ گرم مربای آلبالو
طرز تهیه :
۱- بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. ۳ قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید.مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
۲-داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید.
۳-نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید. سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.
۴- اکنون چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید..