مواد لازم
سینه مرغ کامل ۱ عدد
پیاز بزرگ ۳ عدد
فلفل سبز خورد شده
شیر یک لیوان
سیر ۴ حبه
فلفل سیاه به میزان دلخواه
پودر سوخاری به میزان لازم
پنیر ورقه ای چدار به میزان نفرات
تخم مرغ ۲ عدد
پودر پاپریکا ۱ ق چ
نان همبر گرد ۵ عدد
طرزتهیه
ابتدا سینه مرغ برش نازک زده وبا بیفک کوب آرام روی برشا بزنید برای مزه دارشدن مرغ یک عدد پیاز را خلالی
کرده خوب با دست پیازها را فشار دهید سیر وفلفل سبز را ریز کنید در کاسه ای شیر فلفل سیاه ریخته برش ها مرغ با شیر پیاز وسیر وفلفل سبز مخلوط کرده میگداریم چند ساعتی توی یخچال استراحت بهش میدیم من از شب آماده کردم
پودر سوخاری خودم درست کردم شما میتوانید حاضری بگیرید
نان باگت از قبل خشک میکنم بعد پودر کرده بهش کمی آرد نمک فلفل سیاه پایریکا پودر سیر شما هر پودری دوست دارید بهش اضافه کنید۲ عدد پیاز درشت را خلالی ریز کنید با کره تف دهید بصورت کاراملی سرخ کنید
برای کاراملی شدن پیاز
اول پیاز بزارید روی حرارت بدون روغن آبش خشک بشه بعد کره را میریزیم تا تف بخوره با حرارت کم کمی آب از کنار ماهی تابه آب کم بزارید تا پیاز قهوهای رنگ بشه وقتی آبش جمع شددوباره کمی آب از گوشه ماهی تابه بریزید با کار هم پیازا پخته میشود هم حالت کاراملی میشود پیازها را بزارید کنار
مرغ ها را از توی شیر خارج کنید بهش چیزی نچسبد تخم مرغ ها هم بزنید با کمی شیر که از حالت لختگی دربیاد
حالا مرغ ها اول توی تخم مرغ بعد توی پودر سوخاری بزنید همه مرغ ها آماده کنید سپس روغن را روی حرارت گذاشته باید روغن به حدی باشه که روی مرغ ها را بگیرد دونه دونه سرخ کنید
حالا نان همبرگر را برش بزنید اگر دوست داری یک طرف نان را سس خردل بزنید یک برش چیکن یک برش ورق پنیر مقداری پیاز کاراملی بعد اگر دوبل میخوان باز یک برش مرغ کاهو گوجه اگر دوست دارید خیار شور با
سس کچاب و مایونز اگر سس خردل نزدید میتونید استفاده کنید وسرو کنید
نکنه
اگر دوست دارید از برش سیب زمینی سرخ شده وقارچ سرخ شده هم استفاده کنید