مواد لازم برای اسموتی زردآلو و گردو
زردآلوی رسیده ۳ عدد( هسته آن گرفته شود)
مغز گردو ۳۰ گرم یا یک چهارم لیوان
ماست ساده ۲/۳ لیوان
آب یخ نصف لیواناسموتی زردآلو
طرز تهیه اسموتی زردآلو و گردو
هسته زردآلوها را جدا کرده، سپس زردآلوی رسیده، مغزگردو، آب یخ و ماست را در مخلوط کن می ریزیم و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. می توان کمی عسل برای شیرین کردن نوشیدنی به آن افزود.
اگر از ماست کمی ترش و میوه کمی رسیده استفاده شود، بهتر است. گنجایش هر لیوان نوشیدنی ۲۵۰ میلی لیتر است.