پیتزا و ساندویچ

طرز تهیه چند نوع پیتزا بادمجان

دستور پخت پیتزا بادمجان خانگی بسیار ساده و خوشمزه متنوع و لذیذ

پیتزا بادمجون

مواد لازم

۲ عدد بادمجون سرخ شده(دِلپَز شده)
۲ تیکه بزرگ مرغ درشت خورد شده برای هر پیتزا
۱/۲ از دو رنگ فلفل دلمه ای ریز شده
۲-۱ قاشق غذا خوری سس مایونز
کمی آویشن
۲۵۰ گرم پنیر پیتزا (دو رنگ)
۱ عدد نون آماده پیتزا


طرز تهیه

نون آماده پیتزا رو زیرش فویل میذارم و روی خمیر کمتر ازیک قاشق مایونز میریزم و روی خمیر باز میکنم

روی مایونز بامجون رو پخش میکنیم و روش از دو نوع پنیر میریزیم

بعد گوشت مرغ رو میریزیم و روش کمی (خیلی کم) مایونز مجدد دو رنگ پنیر میریزیم

روش فلفل میریزیم و روی فلفل آویشن کمی(بسته به ذائقه)

توی فر با دمای ۲۰۰ درجه میذاریم و بعد از اینکه پنیر آب شد و فر رو حرارت از بالا میذاریم تا فلفل برشته تر بشه و پنیر هم


 

بادمجان کبابی با سس سیر

بادمجان کبابی با سس سیر غذایی ساده، سریع با پخت آسان

مواد لازم

۴ عدد بادمجان
۶ عدد گوجه فرنگی
۶ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری
ریحان، آویشن، نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

بادمجان ها را بشویید و با پوست به صورت حلقه ای خرد کنید سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا آب بادمجان ها خارج شود. پس از این مدت بادمجانها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و ۵ دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم ها جذب بادمجان ها شود

بادمجان ها را به دو روش می توانید آماده کنید. می توانید بادمجان ها را در فر یا روی کباب پز کباب کنید یا داخل تابه حرارت دهید و برشته کنید

برای تهیه سس سیر، داخل کاسه ای پنیر پارمزان و سیر رنده شده، سس مایونز، مقداری پودر آویشن، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید

برای تزئین، سیر را روی بادمجان ها ریخته و بعد با گوجه و ریحان روی آن را تزئین کرده و سرو میکنیم


پیتزا بادمجون

مواد لازم

۱ بسته پودر خمیر پیتزا
۱۰ عدد بادمجون سرخ شده
مرغ پخته ریش ریش شده (یک و نصفی سینه)
۲عدد فلفل دلمه
۲۰عدد قارچ
مایونزو کچاب به میزان لازم

پنیر پیتزا به میزان دلخواه


طرز تهیه

اولین کار، اینه که خمیر رو درست کنیم. پودر خمیر پیتزا رو با توجه به دستور روی جعبه درست کرده و بگذارید روی رادیاتور تا گرم بشه و ور بیاد.

ریز کردنی ها (مرغ و بادمجون) رو ریز کنید. پختنی ها رو بپزید (فلفل دلمه و قارچ). فلفل و قارچ رو  بپزیدو توی پیتزا بریزد.

الان، مرغ ریش ریش کنید. بادمجون سرخ شده درشت ریز شده داریم. فلفل و قارچ پخته و ریز شده داریم

بعد از اینکه کاملا  خمیر ور اومد، کف ظرف کمی آرد بپاشید و خمیر رو باز کنید. به ارتفاع حداکثرنیم سانت.

۱۰ دقیقه توی فر تا نیم پز بشه. بعد از اینکه خنک شد ، روشو مایونز بزنید

فر رو روشن کنین و با دمای۱۸۰ درجه، فر رو داغ نگه دارین.

روی مایونز ، مرغ رو ریخته بعدش پنیر (درست حسابی) روش مخلوط قارچ و فلفل و‌ریخته روش کچاپ بزنید. پنیر حسابی یااااااااا.مجدد بادمجونا

دمای فر رو گذاشتم روی ۲۰۰ و گذاشتم که بپزه. روش برشته بشه. پنیرا آب بشن. با یک لیوان دلستر یا هر چیزی که دوست دارین میل کنین


پیتزا مرغ و بادمجان با خمیر فوری

مواد لازم

۱ عدد نان باگت
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه شیر
۱ ق م بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه برای داخل خمیر

مواد پیتزا:

۲ عدد بادمجان حلقه ای سرخ شده
۱/۲ سینه مرغ پخته با پیاز و نمک و فلفل
۱ عدد پیاز
نمک، فلفل قرمز و سیاه، ادویه مرغ کمی
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
روغن به مقدارلازم
زردچوبه
۱ ق غ سس کچاب


طرز تهیه

تخم مرغ رو با نمک و فلفل هم زده و شیر رو اضافه میکنیم و نان باگت خردشده رو اضافه میکنیم و داخل تابه چرب شده با روغن ریخته و در تابه رو میذاریم تا کمی خودش رو بگیره و پیاز خردکرده رو تفت داده تا کمی سبک بشه و زردچوبه و فلفل رو اضافه کرده، بعد ادویه مرغ رو به مرغ پخته و ریش شده اضافه کرده و مرغ رو به پیاز تفت داده اضافه کرده تا مرغ کمی تفت بخوره

سس کچاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

بادمجانها و کمی پنیر رو روی خمیری که رویه آن نبسته میریزیم و مواد رو هم میریزیم و در آخر پنیر رنده شده رو می پاشیم و در تابه رو میذاریم تا پنیر آب بشه و پیتزا آماده ست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید