مواد لازم:
کیک پودر شده
خامه صبحانه
گردوی پودر شده
شکلات قهوه ای
شکلات سفید
پودر پسته
کپسول سایز کوچک
سیخ چوبی
اسانس توت فرنگی
طرز تهیه:
*داخل یه ظرف کیک پودر شده و خامه و گردو رو بریزید.
*۲ قطره از اسانس رو هم اضافه کنید.میتونید از هر اسانسی که تمایل دارید استفاده کنید.
*و مواد رو با هم مخلوط کنید تا یه خمیر به دست بیاد.
*نکته : اندازه ها کاملا دلخواه هست فقط خامه رو تا حدی اضافه کنید که یه خمیر تقریبا نرم به دست بیارید تا بتونید بهش فرم بدین.
*از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو بردارید و به شکل گرد بهش فرم بدین.
*شکلات رو ذوب کرده و به یه مقدار خیلی خیلی کم بهش روغن مایع اضافه کنید تا کمی روان بشه.سپس توپهای خمیری رو داخلش غلت بدین تا کاملا با شکلات پوشش داده بشن.
*توپها رو روی کاغذ روغنی بچینید و بهشون کمی زمان بدین تا شکلات سفت بشه.
*بعد از بستن شکلات , ترافل ها رو داخل کپسول قرار بدین.
*و یک سیخ چوبی رو از قسمت نوک تیزش به مرکز کپسول وارد کنید ،بهتره سیخ چوبی تا نیمه های ترافل برسه.
*شکلات سفید رو به تنهایی ذوب کنید و کمی که از حرارت افتاد به کمک قاشق کمی روی ترافل بریزید .
*نکته:اجازه بدین شکلات سفید حرارتش رو کاملا از دست بده ولی یه کم روان باشه تا روی شکلات قهوه ای به شکل زیر شره کنه.
*و بلافاصله روی شکلات سفید کمی پودر پسته یا ترافل رنگ