تست فرانسوی
مواد لازم
تخممرغ بزرگ شش عدد
شکرچهار قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
جوز هندی رنده شده نصف قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر پر چرب یک پیمانه
کره چهار قاشق غذاخوری
نان سفیدهشت برش
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه
یک شلف شبکهای را داخل اجاق بگذارید و دما را به ۹۵ درجه سلسیوس برسانید. اگر از نان تازه استفاده میکند، چند برش آن را روی یک شلف بگذارید و هر دو روی آنها را در اجاق برشته کنید. حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
همزمان، در یک کاسه بزرگ «تخممرغها، شکر، نمک، دارچین، جوز هندی، و وانیل» را هم بزنید و مخلوط کنید. سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا آمیخته شوند
یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی شعله متوسط بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره در وسط آن قرار دهید و بچرخانید تا به همه سطح آن برسد. حدود ۵ دقیقه بعد باید حباب در سطح کره ظاهر شده باشد. دو برش نان را داخل مایع تخممرغ بگذارید و تا کامل اشباع شوند. سپس آنها را به ماهیتابه منتقل کنید و سرخ کنید، تا زمانی که زیر آنها قهوهای شود (حدود ۳ دقیقه).
سپس روی نانها کمی شکر بریزید و بچرخانید تا روی دومشان هم سرخ شود، این هم ۳ دقیقه دیگر. میتوانید تُستهای سرخ شده را به اجاق گرمکن منتقل کنید تا بقیهشان را هم بپزید و سپس همه را با هم گرم و تازه سِرو کنید.
روی تُستها قطعات کوچک کره بگذارید، و شربت افرا (یا عسل) بریزید و میل کنید. حتی میتوانید برای سِرو بهتر آنها را روی هم سوار کنید و برش بزنید.
تست فرانسوی خوشمزه با سیر و پارمسان
مواد لازم
تخممرغ چهار عدد
شیر پرچرب سه پیمانه
سیرسه حبه
فلفل قرمزبه مقدار لازم
جعفری ریز شده یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمسان رنده شده ۱۱۰ گرم
نان حجیم هشت برش
پیازچه خرد شده یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
صبحانههای گرم فرانسوی طرفداران زیادی دارند. از املت فرانسوی گرفته تا انواع تست، میتوانند به عنوان صبحانه یا میان وعده کامل سرو شوند و به شما انرژی بدهند. شعله اجاق را در موقعیت وسط تنظیم کنید و آن را روی دمای ۹۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. در یک کاسه بزرگ «تخممرغ، سیر، فلفل قرمز، جعفری، ۳۰ گرم پنیر، نمک و فلفل سیاه» را کاملا مخلوط کنید. باقیمانده پارمسان را در یک بشقاب بزرگ بریزید.
دو قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط آب کنید. هر بار روی یک برش نان کار کنید. نان را داخل مخلوط تخممرغ غرق کنید، سپس هر دو روی آن را با پنیر پارمسان بپوشانید و در ماهیتابه قرار دهید. همین روند را تکرار کنید تا چهار نان در ماهیتابه کنار هم قرار گیرند. هر دو روی آنها را آنقدر بپزید تا به رنگ طلایی-قهوهای در آیند. در مجموع حدود هشت دقیقه طول میکشد. سپس آنها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید و در اجاق گرم نگه دارید. این کار را با باقیمانده مواد برای چهار نان بعدی تکرار کنید.
تستهای فرانسوی را با پیازچه و مقداری جعفری تزئین و سرو کنید.
میتوانید تست فرانسوی را به شیوه تست مونتهکریستو با ژامبون آماده کنید و علاوه بر پنیر پارمسان، در آن پنیر چدار بریزید.
تست فرانسوی با بیکن و کاهو هم طرفداران زیادی دارد.
رول تست فرانسه با پنیر ویلی
پنیر خامهای ویلی از ترکیب خامه و شیر بدست میآید. این پنیر به دلیل بافت نرم، طعم ملایم و رطوبتی که دارد، یکی از خوش خوراکترین پنیرها است.
مواد لازم
پنیر خامهای ویلی ۱۰۰ گرم
عسل دو قاشق سوپخوری
دارچین یکچهارم قاشق چایخوری
تست۱۲ ورقه نان
تخممرغ سه عدد
شیریک فنجان
وانیل یکهشتم قاشق چایخوری
بادام پودر شده چهار قاشق چایخوری
پودر سوخاری سه قاشق سوپخوری
شکرسه قاشق سوپخوری
سس شکلات و برشهای میوه برای سروبه مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا داخل یک ظرف پنیر خامهای ویلی، عسل و دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.
قسمت تیره دور نانها را برش بزنید و جدا کنید و روی نانها را وردنه کشی کنید. روی یک طرف نان مقداری از مخلوط پنیری بمالید و نان را رول کنید.
داخل یک کاسه تخممرغ و شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس در ظرفی دیگر بادام، پودر سوخاری و شکر را هم مخلوط کنید.
رولهای آماده شده را ابتدا درون مخلوط تخممرغ و سپس داخل مخلوط بادام بغلتانید.
یک تابه بردارید. مقداری کره داخل آن بریزید و رولها را داخل تابه بچینید. یک طرف رولها را که سرخ کردید، به وسیله یک قاشق آنها را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
داخل یک بشقاب چند عدد دستمال کاغذی بچینید و رولها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
رول تست فرانسوی با پنیر ویلی آماده است. داخل شرف مناسب سرو کرده و با مقداری سس شکلات و برشهای میوه مورد علاقهتان تزیین کنید.