آشپزی ملل

“طرز تهیه تپانیاکی” غذای ژاپنی

غذای بسیار خوشمزه با سس مخصوص که به ذائقه ما ایرانیها خیلی سازگاری دارد

مواد لازم

گوشت ران گوسفند یا گوساله :۴۰۰ گرم
سویا سس لایت :یک فنجان
سرکه‌بالزامیک :یک قاشق سوپ خوری
نمک دریایی
زنجبیل تازه
جوانه‌ماش :به‌میزان دلخواه
هویج رنده‌شده :یک عدد
پیاز ژولین خرد شده :۱ عدد
فلفل چیلی :یک عدد
روغن کنجد یا زیتون :به‌میزان لازم
برنج شسته‌و خیسانده :۲ پیمانه
سیر :یک بته‌متوسط


طرز تهیه‌

برای درست کردن این غذای چینی ابتدا زنجبیل را رنده‌کرده‌و به‌همراه‌سویا سس ، سرکه بالزامیک و نمک در کاسه‌ای بریزید ، سپس گوشت را خرد کرده‌و بیافزایید ،

همه‌مواد را خوب مخلوط کرده‌و در ظرف را ببندید و برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت ترد شده‌و طعم بگیرد.در این فاصله‌برنج را شسته‌و بخیسانید و در یک ساعت آخر آن را دم بگذارید و بقیه‌مواد را آماده‌نمایید.

پیاز و هویج را ژولین (خلالی باریک)خرد کنید. تابه‌ای را روی حرارت قرار داده‌و کمی روغن بریزید تا داغ شود، سپس پیاز را افزوده‌و تفت دهید تا سبک شود.

در ادامه‌هویج را بیافزایید و به‌تفت دادن ادامه‌دهید. در آخر جوانه‌ماش را بریزید و چند دقیقه‌تفت دهید تا آبش گرفته‌شود.

تابه‌دیگری را روی حرارت قرار داده‌و گوشت را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شده‌و سرخ شود ، فلفل چیلی را خرد کرده‌و به‌گوشت اضافه‌کنید و تفت دهید.

در آخر تفت سسی را که‌گوشت را در آن خوابانده‌بودید را اضافه‌کرده‌و تفت دهید تا خوش طعم شود.

گوشت را در ظرف مورد نظر بکشید و سبزیجات سرخ شده‌را کنار آن بریزید. سیر را از وسط برش زده‌و در تابه‌سبزیجات سرخ کنید تا ترد شود. پلو را در ظرف دیگری بکشید و سیر سرخ شده‌را روی آن بریزید و با تپانیاکی سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید