مواد لازم
گوشت فیله گوساله ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۱۰۰ گرم
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
پیاز خردشده دو عدد
سویا سس چهار قاشق غذاخوری
کره ۱۵ گرم
کنسرو ذرت یک عدد
سبزی معطر دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی پخته شده و روغن از هر کدام ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب یک پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فیله را به صورت خلالی خرد می کنیم و در سویا سس به مدت دو ساعت قرار می دهیم. پیاز را در روغن تفت داده سپس فیله، قارچ و سبزی را اضافه می کنیم، آرد را در کره تفت داده و به مواد فوق می افزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و می گذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد. در اواخر طبخ نخودفرنگی و ذرت پخته را اضافه می کنیم پس از چند جوش خوراک آماده سرو می باشد.